Efternamn Abduloev



Att veta mer om Abduloev efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abduloev ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abduloev.

Abduloev efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abduloev, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abduloev är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abduloev

Visa karta över efternamnet Abduloev

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abduloev i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abduloev, så att vi kan få exakt information om alla Abduloev som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abduloev efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abduloev efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abduloev är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abduloev i världen

 1. Tadzjikistan Tadzjikistan (11213)
 2. Ryssland Ryssland (301)
 3. Kirgizistan Kirgizistan (5)
 4. Ukraina Ukraina (5)
 5. Kazakstan Kazakstan (4)
 6. Azerbajdzjan Azerbajdzjan (1)
 7. Vitryssland Vitryssland (1)
 8. Uzbekistan Uzbekistan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abduloev runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abduloev efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abduloev är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abduloev är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abduloev. Detta beror på att efternamnet Abduloev ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abduloev när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abduloev.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abduloev har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abduloev som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abdulloev
 2. Abdulov
 3. Abdulaev
 4. Abduloeva
 5. Abdulle
 6. Avdulov
 7. Abdullaev
 8. Abdulloeva
 9. Abdulova
 10. Abdulaeva
 11. Abdule
 12. Abdille
 13. Abdul
 14. Abdula
 15. Abdulah
 16. Abdulahi
 17. Abdulai
 18. Abdulla
 19. Abdullah
 20. Abdullayev
 21. Abdulrab
 22. Abdyldaev
 23. Abdullaeva
 24. Abdoulie
 25. Abdulian
 26. Abdullha
 27. Abduli
 28. Abdile
 29. Abdulahu
 30. Abdyllaev
 31. Abdull
 32. Abdulan
 33. Abdala
 34. Abdalahe
 35. Abdalahi
 36. Abdali
 37. Abdalla
 38. Abdallah
 39. Abdel
 40. Abdela