Efternamn AbdyldaevAtt veta mer om Abdyldaev efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdyldaev ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdyldaev.

Abdyldaev efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdyldaev, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdyldaev är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdyldaev

Visa karta över efternamnet Abdyldaev

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdyldaev i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdyldaev, så att vi kan få exakt information om alla Abdyldaev som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdyldaev efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdyldaev efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdyldaev är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdyldaev i världen

 1. Kirgizistan Kirgizistan (7501)
 2. Ryssland Ryssland (127)
 3. Kazakstan Kazakstan (72)
 4. Tyskland Tyskland (2)
 5. Sverige Sverige (2)
 6. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 7. Armenien Armenien (1)
 8. Azerbajdzjan Azerbajdzjan (1)
 9. Kina Kina (1)
 10. Libanon Libanon (1)
 11. Norge Norge (1)
 12. Turkiet Turkiet (1)
 13. Ukraina Ukraina (1)
 14. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdyldaev runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdyldaev efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdyldaev är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdyldaev är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdyldaev genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdyldaev kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdyldaev ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdyldaeva
 2. Abdyllaev
 3. Abdullaev
 4. Abdulaev
 5. Abdullayev
 6. Abdullaeva
 7. Abdulloev
 8. Abduloev
 9. Abdulaeva
 10. Abdylla
 11. Abdala
 12. Abdalahe
 13. Abdalahi
 14. Abdalla
 15. Abdallah
 16. Abdallahi
 17. Abdela
 18. Abdelaal
 19. Abdelah
 20. Abdelali
 21. Abdelhadi
 22. Abdelhady
 23. Abdelhak
 24. Abdelhay
 25. Abdeljaber
 26. Abdelkader
 27. Abdelkamel
 28. Abdelkazem
 29. Abdella
 30. Abdellah
 31. Abdellahi
 32. Abdellati
 33. Abdelmalek
 34. Abdelnabi
 35. Abdelqader
 36. Abdelraza
 37. Abdelsayed
 38. Abdilla
 39. Abdillah
 40. Abdillahi