Efternamn AbdyldaevaAtt veta mer om Abdyldaeva efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdyldaeva ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdyldaeva.

Abdyldaeva efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdyldaeva, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdyldaeva är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdyldaeva

Visa karta över efternamnet Abdyldaeva

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdyldaeva i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdyldaeva, så att vi kan få exakt information om alla Abdyldaeva som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdyldaeva efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdyldaeva efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdyldaeva är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdyldaeva i världen

 1. Kirgizistan Kirgizistan (8026)
 2. Ryssland Ryssland (72)
 3. Kazakstan Kazakstan (36)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (7)
 5. Qatar Qatar (6)
 6. Ukraina Ukraina (3)
 7. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 8. Kina Kina (1)
 9. Tyskland Tyskland (1)
 10. England England (1)
 11. Irland Irland (1)
 12. Macao Macao (1)
 13. Malaysia Malaysia (1)
 14. Norge Norge (1)
 15. Pakistan Pakistan (1)
 16. Sverige Sverige (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdyldaeva runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdyldaeva efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdyldaeva är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdyldaeva är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdyldaeva genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdyldaeva har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdyldaeva som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdyldaeva kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdyldaeva ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdyldaev
 2. Abdullaeva
 3. Abdulaeva
 4. Abdyllaev
 5. Abdullayeva
 6. Abdullaev
 7. Abdulloeva
 8. Abdulaev
 9. Abduloeva
 10. Abdelraza
 11. Abdullayev
 12. Abdulloev
 13. Abdulova
 14. Abduloev
 15. Abdelhamza
 16. Abdylla
 17. Abdelmaula
 18. Abdala
 19. Abdalahe
 20. Abdalahi
 21. Abdalla
 22. Abdallah
 23. Abdallahi
 24. Abdallaoui
 25. Abdela
 26. Abdelaal
 27. Abdelah
 28. Abdelali
 29. Abdelatif
 30. Abdelaziz
 31. Abdelfatah
 32. Abdelfattah
 33. Abdelhadi
 34. Abdelhady
 35. Abdelhafid
 36. Abdelhak
 37. Abdelhakim
 38. Abdelhalim
 39. Abdelhamid
 40. Abdelhay