Efternamn AbdulovaAtt veta mer om Abdulova efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdulova ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdulova.

Abdulova efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdulova, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdulova är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdulova

Visa karta över efternamnet Abdulova

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdulova i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdulova, så att vi kan få exakt information om alla Abdulova som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdulova efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdulova efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdulova är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdulova i världen

 1. Ryssland Ryssland (3534)
 2. Azerbajdzjan Azerbajdzjan (2938)
 3. Kazakstan Kazakstan (833)
 4. Uzbekistan Uzbekistan (321)
 5. Tadzjikistan Tadzjikistan (177)
 6. Ukraina Ukraina (170)
 7. Bulgarien Bulgarien (138)
 8. Makedonien Makedonien (71)
 9. Kirgizistan Kirgizistan (55)
 10. Vitryssland Vitryssland (42)
 11. Turkiet Turkiet (4)
 12. Malaysia Malaysia (4)
 13. Turkmenistan Turkmenistan (4)
 14. Georgien Georgien (3)
 15. Förenta staterna Förenta staterna (2)
 16. Armenien Armenien (2)
 17. Tjeckien Tjeckien (2)
 18. Israel Israel (2)
 19. Moldavien Moldavien (2)
 20. Transnistrien Transnistrien (2)
 21. Thailand Thailand (2)
 22. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 23. Belgien Belgien (1)
 24. Kanada Kanada (1)
 25. Estland Estland (1)
 26. England England (1)
 27. Indonesien Indonesien (1)
 28. Lettland Lettland (1)
 29. Mali Mali (1)
 30. Nederländerna Nederländerna (1)
 31. Sudan Sudan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdulova runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdulova efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdulova är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdulova är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdulova genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdulova när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdulova.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdulova kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdulova ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdulova eller något av de liknande efternamnen till Abdulova kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdulova har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdulova, men med en gemensam rot.

 1. Abdulov
 2. Abduloeva
 3. Abdula
 4. Abdulla
 5. Avdulov
 6. Abdulloeva
 7. Abdullha
 8. Abduloev
 9. Abdulaeva
 10. Abdala
 11. Abdalla
 12. Abdela
 13. Abdella
 14. Abdilla
 15. Abdola
 16. Abdul
 17. Abdulah
 18. Abdulahad
 19. Abdulahi
 20. Abdulai
 21. Abdullah
 22. Abdulle
 23. Abdulrab
 24. Abdullaeva
 25. Abdulloev
 26. Abdulian
 27. Abdulaev
 28. Abdhulla
 29. Abduli
 30. Abdul haq
 31. Abdule
 32. Abdila
 33. Abdulahu
 34. Abdoula
 35. Abdylla
 36. Abdull
 37. Abdulan
 38. Abadilla
 39. Abdalahe
 40. Abdalahi