Efternamn AbdhullaAtt veta mer om Abdhulla efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdhulla ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdhulla.

Abdhulla efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdhulla, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdhulla är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdhulla

Visa karta över efternamnet Abdhulla

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdhulla i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdhulla, så att vi kan få exakt information om alla Abdhulla som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdhulla efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdhulla efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdhulla är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdhulla i världen

 1. Indien Indien (97)
 2. Maldiverna Maldiverna (55)
 3. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (11)
 4. Pakistan Pakistan (4)
 5. Bangladesh Bangladesh (1)
 6. Sri Lanka Sri Lanka (1)
 7. Nigeria Nigeria (1)
 8. Oman Oman (1)
 9. Filippinerna Filippinerna (1)
 10. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdhulla runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdhulla efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdhulla är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdhulla är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdhulla. Detta beror på att efternamnet Abdhulla ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdhulla när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdhulla.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdhulla har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdhulla som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdhulla kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdhulla ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdhulla eller något av de liknande efternamnen till Abdhulla kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdhulla har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdhulla, men med en gemensam rot.

 1. Abdulla
 2. Abdalla
 3. Abdella
 4. Abdilla
 5. Abdula
 6. Abdullah
 7. Abdulle
 8. Abdoullah
 9. Abdullha
 10. Abdoula
 11. Abdylla
 12. Abdull
 13. Abadilla
 14. Abd-allah
 15. Abdala
 16. Abdallah
 17. Abdela
 18. Abdellah
 19. Abdelli
 20. Abdill
 21. Abdillah
 22. Abdille
 23. Abdola
 24. Abdoul
 25. Abdul
 26. Abdulah
 27. Abdulai
 28. Abdullahi
 29. Abdullahu
 30. Abdulrab
 31. Abdollah
 32. Abdullaev
 33. Abdoulie
 34. Abduallah
 35. Abd allah
 36. Aabdullah
 37. Abdulian
 38. Abdall
 39. Abdulov
 40. Abdulova