Efternamn AbdoullahiAtt veta mer om Abdoullahi efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdoullahi ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdoullahi.

Abdoullahi efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdoullahi, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdoullahi är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdoullahi

Visa karta över efternamnet Abdoullahi

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdoullahi i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdoullahi, så att vi kan få exakt information om alla Abdoullahi som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdoullahi efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdoullahi efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdoullahi är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdoullahi i världen

 1. Kamerun Kamerun (5410)
 2. Niger Niger (4820)
 3. Algeriet Algeriet (897)
 4. Mauretanien Mauretanien (54)
 5. England England (17)
 6. Schweiz Schweiz (5)
 7. Somalia Somalia (4)
 8. Sverige Sverige (3)
 9. Förenta staterna Förenta staterna (3)
 10. Kanada Kanada (2)
 11. Iran Iran (2)
 12. Thailand Thailand (2)
 13. Burkina Faso Burkina Faso (2)
 14. Mali Mali (1)
 15. Rwanda Rwanda (1)
 16. Senegal Senegal (1)
 17. El Salvador El Salvador (1)
 18. Turkiet Turkiet (1)
 19. Belgien Belgien (1)
 20. Benin Benin (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdoullahi runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdoullahi efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdoullahi är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdoullahi är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdoullahi genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdoullahi. Detta beror på att efternamnet Abdoullahi ofta har genomgått mutationer.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdoullahi kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdoullahi ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdollahi
 2. Abdullahi
 3. Abdoulahi
 4. Abdoullah
 5. Abdallahi
 6. Abdellahi
 7. Abdillahi
 8. Abdulahi
 9. Abdullah
 10. Abdullahu
 11. Abdollah
 12. Avdullahi
 13. Abd-allah
 14. Abdalahi
 15. Abdallah
 16. Abdellah
 17. Abdellati
 18. Abdillah
 19. Abdoulaye
 20. Abdulah
 21. Abdulai
 22. Abdulhadi
 23. Abdulla
 24. Abdullatif
 25. Abdulnabi
 26. Abdulrahim
 27. Abdullaev
 28. Abduallah
 29. Abd allah
 30. Aabdullah
 31. Abdellali
 32. Abdullha
 33. Abdul-ali
 34. Abdoulkarim
 35. Avdullahu
 36. Abdhulla
 37. Abdelahi
 38. Abdoul aziz
 39. Abdulahu
 40. Abdoula