Efternamn AbdoulahiAtt veta mer om Abdoulahi efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdoulahi ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdoulahi.

Abdoulahi efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdoulahi, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdoulahi är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdoulahi

Visa karta över efternamnet Abdoulahi

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdoulahi i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdoulahi, så att vi kan få exakt information om alla Abdoulahi som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdoulahi efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdoulahi efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdoulahi är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdoulahi i världen

 1. Niger Niger (65294)
 2. Kamerun Kamerun (5281)
 3. Mali Mali (1162)
 4. Benin Benin (182)
 5. Algeriet Algeriet (117)
 6. Burkina Faso Burkina Faso (49)
 7. Mauretanien Mauretanien (15)
 8. Frankrike Frankrike (7)
 9. Elfenbenskusten Elfenbenskusten (5)
 10. Tchad Tchad (4)
 11. Förenta staterna Förenta staterna (4)
 12. Belgien Belgien (3)
 13. Kanada Kanada (3)
 14. Nigeria Nigeria (3)
 15. Kina Kina (1)
 16. Iran Iran (1)
 17. Komorerna Komorerna (1)
 18. Nederländerna Nederländerna (1)
 19. Togo Togo (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdoulahi runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdoulahi efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdoulahi är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdoulahi är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdoulahi genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdoulahi. Detta beror på att efternamnet Abdoulahi ofta har genomgått mutationer.

 1. Abdollahi
 2. Abdulahi
 3. Abdoullahi
 4. Abdalahi
 5. Abdallahi
 6. Abdellahi
 7. Abdillahi
 8. Abdoulaye
 9. Abdulah
 10. Abdulai
 11. Abdullahi
 12. Abdollah
 13. Abdoullah
 14. Abdelahi
 15. Abdulahu
 16. Abdoula
 17. Abdalahe
 18. Abdallah
 19. Abdelah
 20. Abdelali
 21. Abdellah
 22. Abdellati
 23. Abdillah
 24. Abdola
 25. Abdoul
 26. Abdula
 27. Abdulahad
 28. Abdulatif
 29. Abdulaziz
 30. Abdulhadi
 31. Abdullah
 32. Abdullahu
 33. Abdulnabi
 34. Abdulrahim
 35. Abdalah
 36. Abdelati
 37. Abdoulie
 38. Abdellali
 39. Abdullha
 40. Abdul-ali