Efternamn AbdullahuAtt veta mer om Abdullahu efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdullahu ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdullahu.

Abdullahu efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdullahu, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdullahu är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdullahu

Visa karta över efternamnet Abdullahu

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdullahu i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdullahu, så att vi kan få exakt information om alla Abdullahu som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdullahu efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdullahu efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdullahu är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdullahu i världen

 1. Kosovo Kosovo (2037)
 2. Nigeria Nigeria (278)
 3. Somalia Somalia (196)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (32)
 5. Danmark Danmark (29)
 6. Tyskland Tyskland (16)
 7. England England (14)
 8. Schweiz Schweiz (12)
 9. Sverige Sverige (12)
 10. Makedonien Makedonien (6)
 11. Nederländerna Nederländerna (5)
 12. Kanada Kanada (4)
 13. Slovenien Slovenien (3)
 14. Österrike Österrike (2)
 15. Tjeckien Tjeckien (2)
 16. Skottland Skottland (2)
 17. Italien Italien (2)
 18. Albanien Albanien (1)
 19. Finland Finland (1)
 20. Irak Irak (1)
 21. Montenegro Montenegro (1)
 22. Malaysia Malaysia (1)
 23. Norge Norge (1)
 24. Serbien Serbien (1)
 25. Thailand Thailand (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdullahu runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdullahu efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdullahu är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdullahu är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdullahu när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdullahu.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdullahu har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdullahu som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abdullah
 2. Abdullahi
 3. Avdullahu
 4. Abdulahu
 5. Abdallah
 6. Abdallahi
 7. Abdellah
 8. Abdellahi
 9. Abdillah
 10. Abdillahi
 11. Abdollahi
 12. Abdulah
 13. Abdulahi
 14. Abdulla
 15. Abdollah
 16. Abdullaev
 17. Abduallah
 18. Aabdullah
 19. Abdoullah
 20. Abdullha
 21. Abdoullahi
 22. Avdullahi
 23. Abd-allah
 24. Abdalahe
 25. Abdalahi
 26. Abdalla
 27. Abdallaoui
 28. Abdelah
 29. Abdelilah
 30. Abdella
 31. Abdellaoui
 32. Abdellati
 33. Abdilla
 34. Abdul-ahad
 35. Abdula
 36. Abdulahad
 37. Abdulai
 38. Abdularuf
 39. Abdulhadi
 40. Abdulhaqq