Efternamn AbdelahAtt veta mer om Abdelah efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdelah ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdelah.

Abdelah efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdelah, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdelah är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdelah

Visa karta över efternamnet Abdelah

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdelah i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdelah, så att vi kan få exakt information om alla Abdelah som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdelah efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdelah efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdelah är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdelah i världen

 1. Marocko Marocko (307)
 2. Spanien Spanien (107)
 3. Egypten Egypten (36)
 4. Mauretanien Mauretanien (15)
 5. Algeriet Algeriet (11)
 6. Sudan Sudan (9)
 7. Saudiarabien Saudiarabien (4)
 8. Kanada Kanada (3)
 9. Förenta staterna Förenta staterna (3)
 10. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 11. Belgien Belgien (1)
 12. Kamerun Kamerun (1)
 13. England England (1)
 14. Italien Italien (1)
 15. Nederländerna Nederländerna (1)
 16. Norge Norge (1)
 17. Filippinerna Filippinerna (1)
 18. Qatar Qatar (1)
 19. Ryssland Ryssland (1)
 20. Sverige Sverige (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdelah runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdelah efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdelah är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdelah är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdelah genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdelah. Detta beror på att efternamnet Abdelah ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdelah när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdelah.

Att avgöra om efternamnet Abdelah eller något av de liknande efternamnen till Abdelah kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdelah har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdelah, men med en gemensam rot.

 1. Abdela
 2. Abdellah
 3. Abdulah
 4. Abdalah
 5. Abdelahi
 6. Abdala
 7. Abdalahe
 8. Abdalahi
 9. Abdallah
 10. Abdel
 11. Abdelaal
 12. Abdelali
 13. Abdelhak
 14. Abdelhay
 15. Abdelilah
 16. Abdella
 17. Abdellahi
 18. Abdelli
 19. Abdillah
 20. Abdola
 21. Abdula
 22. Abdulahi
 23. Abdulai
 24. Abdullah
 25. Abdollah
 26. Abdelelah
 27. Abdelati
 28. Abdelhai
 29. Abdelhaq
 30. Abdalaah
 31. Abdalat
 32. Abdila
 33. Abdulahu
 34. Abdel-lah
 35. Abdeallah
 36. Abdeli
 37. Abdulan
 38. Abdel lah
 39. Abadalalh
 40. Abd-allah