Efternamn AbdalatAtt veta mer om Abdalat efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdalat ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdalat.

Abdalat efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdalat, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdalat är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdalat

Visa karta över efternamnet Abdalat

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdalat i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdalat, så att vi kan få exakt information om alla Abdalat som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdalat efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdalat efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdalat är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdalat i världen

 1. Jordanien Jordanien (3433)
 2. Bulgarien Bulgarien (1)
 3. Irak Irak (1)
 4. Kuwait Kuwait (1)
 5. Thailand Thailand (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdalat runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdalat efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdalat är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdalat är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdalat genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdalat när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdalat.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdalat kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdalat ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdalat eller något av de liknande efternamnen till Abdalat kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdalat har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdalat, men med en gemensam rot.

 1. Abdala
 2. Abdalah
 3. Abdalahe
 4. Abdalahi
 5. Abdali
 6. Abdalla
 7. Abdallah
 8. Abdela
 9. Abdelah
 10. Abdola
 11. Abdula
 12. Abdulah
 13. Abdulai
 14. Abdaly
 15. Abdelati
 16. Abdall
 17. Abdal
 18. Abdalaah
 19. Abdila
 20. Avdala
 21. Abdulan
 22. Abadal
 23. Abadalalh
 24. Abatal
 25. Abd-allah
 26. Abdallahi
 27. Abdel
 28. Abdelaal
 29. Abdelali
 30. Abdelatif
 31. Abdelhak
 32. Abdelhay
 33. Abdella
 34. Abdellah
 35. Abdellati
 36. Abdelli
 37. Abdill
 38. Abdilla
 39. Abdillah
 40. Abdille