Efternamn AbdilaAtt veta mer om Abdila efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdila ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdila.

Abdila efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdila, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdila är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdila

Visa karta över efternamnet Abdila

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdila i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdila, så att vi kan få exakt information om alla Abdila som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdila efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdila efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdila är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdila i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (572)
 2. Indonesien Indonesien (413)
 3. Kirgizistan Kirgizistan (26)
 4. Egypten Egypten (9)
 5. Niger Niger (5)
 6. Etiopien Etiopien (4)
 7. England England (4)
 8. Malaysia Malaysia (2)
 9. Bulgarien Bulgarien (1)
 10. Brasilien Brasilien (1)
 11. Indien Indien (1)
 12. Kenya Kenya (1)
 13. Kuwait Kuwait (1)
 14. Kazakstan Kazakstan (1)
 15. Nigeria Nigeria (1)
 16. Ryssland Ryssland (1)
 17. Sudan Sudan (1)
 18. Somalia Somalia (1)
 19. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdila runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdila efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdila är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdila är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdila. Detta beror på att efternamnet Abdila ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdila har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdila som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abdila eller något av de liknande efternamnen till Abdila kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdila har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdila, men med en gemensam rot.

 1. Abdala
 2. Abdela
 3. Abdill
 4. Abdilla
 5. Abdola
 6. Abdula
 7. Abdil
 8. Abdile
 9. Abadilla
 10. Abdali
 11. Abdalla
 12. Abdel
 13. Abdelah
 14. Abdella
 15. Abdillah
 16. Abdille
 17. Abdul
 18. Abdulah
 19. Abdulai
 20. Abdulla
 21. Abdalah
 22. Abdaly
 23. Abdiel
 24. Abdall
 25. Abdal
 26. Abdoli
 27. Abdalat
 28. Abdyli
 29. Abduli
 30. Abdule
 31. Abdol
 32. Avdala
 33. Abdoula
 34. Abdylla
 35. Abdull
 36. Abdeli
 37. Abdulan
 38. Abadal
 39. Abdalahe
 40. Abdalahi