Efternamn AbdilleAtt veta mer om Abdille efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdille ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdille.

Abdille efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdille, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdille är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdille

Visa karta över efternamnet Abdille

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdille i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdille, så att vi kan få exakt information om alla Abdille som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdille efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdille efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdille är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdille i världen

 1. Kenya Kenya (17076)
 2. Somalia Somalia (15734)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (80)
 4. Etiopien Etiopien (49)
 5. Sverige Sverige (31)
 6. Norge Norge (30)
 7. Kanada Kanada (19)
 8. England England (14)
 9. Danmark Danmark (5)
 10. Djibouti Djibouti (4)
 11. Saudiarabien Saudiarabien (4)
 12. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 13. Australien Australien (2)
 14. Filippinerna Filippinerna (2)
 15. Uganda Uganda (2)
 16. Schweiz Schweiz (1)
 17. Kina Kina (1)
 18. Tyskland Tyskland (1)
 19. Algeriet Algeriet (1)
 20. Eritrea Eritrea (1)
 21. Finland Finland (1)
 22. Malaysia Malaysia (1)
 23. Niger Niger (1)
 24. Nederländerna Nederländerna (1)
 25. Qatar Qatar (1)
 26. Tanzania Tanzania (1)
 27. Sydafrika Sydafrika (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdille runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdille efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdille är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdille är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdille genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdille. Detta beror på att efternamnet Abdille ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdille när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdille.

Att avgöra om efternamnet Abdille eller något av de liknande efternamnen till Abdille kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdille har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdille, men med en gemensam rot.

 1. Abdill
 2. Abdilla
 3. Abdulle
 4. Abdile
 5. Abadilla
 6. Abdalla
 7. Abdella
 8. Abdelli
 9. Abdillah
 10. Abdulla
 11. Abedillo
 12. Abdiel
 13. Abdil
 14. Abdall
 15. Abdule
 16. Abdila
 17. Abdylla
 18. Abdull
 19. Abadillo
 20. Abdala
 21. Abdalahe
 22. Abdali
 23. Abdallah
 24. Abdel
 25. Abdela
 26. Abdelah
 27. Abdelali
 28. Abdellah
 29. Abdillahi
 30. Abdola
 31. Abdool
 32. Abdoul
 33. Abdul
 34. Abdula
 35. Abdulah
 36. Abdulai
 37. Abdullah
 38. Avedillo
 39. Abdollah
 40. Abdalah