Efternamn AbdillAtt veta mer om Abdill efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdill ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdill.

Abdill efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdill, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdill är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdill

Visa karta över efternamnet Abdill

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdill i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdill, så att vi kan få exakt information om alla Abdill som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdill efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdill efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdill är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdill i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (152)
 2. Sverige Sverige (3)
 3. Kanada Kanada (1)
 4. Djibouti Djibouti (1)
 5. Indonesien Indonesien (1)
 6. Italien Italien (1)
 7. Kirgizistan Kirgizistan (1)
 8. Nederländerna Nederländerna (1)
 9. Jemen Jemen (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdill runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdill efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdill är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdill är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdill när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdill.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdill kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdill ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdilla
 2. Abdille
 3. Abdiel
 4. Abdil
 5. Abdall
 6. Abdile
 7. Abdila
 8. Abdull
 9. Abadilla
 10. Abdala
 11. Abdali
 12. Abdalla
 13. Abdel
 14. Abdela
 15. Abdella
 16. Abdelli
 17. Abdillah
 18. Abdola
 19. Abdool
 20. Abdoul
 21. Abdul
 22. Abdula
 23. Abdulla
 24. Abdulle
 25. Abedillo
 26. Abdaly
 27. Abdal
 28. Abdoli
 29. Abdyli
 30. Abduli
 31. Abdule
 32. Abdol
 33. Abdylla
 34. Abdeli
 35. Abd el
 36. Abadillo
 37. Abadal
 38. Abatal
 39. Abdallah
 40. Abdelaal