Efternamn Abd elAtt veta mer om Abd el efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abd el ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abd el.

Abd el efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abd el, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abd el är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abd el

Visa karta över efternamnet Abd el

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abd el i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abd el, så att vi kan få exakt information om alla Abd el som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abd el efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abd el efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abd el är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abd el i världen

 1. Jemen Jemen (580)
 2. Irak Irak (309)
 3. Frankrike Frankrike (208)
 4. Italien Italien (190)
 5. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (172)
 6. Kuwait Kuwait (125)
 7. Tyskland Tyskland (36)
 8. Grekland Grekland (33)
 9. Chile Chile (17)
 10. Syrien Syrien (15)
 11. Ungern Ungern (12)
 12. Argentina Argentina (11)
 13. Egypten Egypten (9)
 14. Israel Israel (1)
 15. Qatar Qatar (1)
 16. Rumänien Rumänien (1)
 17. Venezuela Venezuela (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abd el runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abd el efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abd el är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abd el är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abd el genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abd el. Detta beror på att efternamnet Abd el ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abd el när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abd el.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abd el har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abd el som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abd el eller något av de liknande efternamnen till Abd el kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abd el har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abd el, men med en gemensam rot.

 1. Abdel
 2. Abdiel
 3. Abdela
 4. Abdill
 5. Abdool
 6. Abdoul
 7. Abdul
 8. Abdil
 9. Abdall
 10. Abdal
 11. Abetel
 12. Abdol
 13. Abdull
 14. Abdeli
 15. Abadal
 16. Abatal
 17. Abdala
 18. Abdali
 19. Abdalla
 20. Abdelah
 21. Abdella
 22. Abdelli
 23. Abdilla
 24. Abdille
 25. Abdola
 26. Abdula
 27. Abdulla
 28. Abdulle
 29. Abedul
 30. Abodeely
 31. Afdahl
 32. Abdaly
 33. Abidal
 34. Abdoli
 35. Abdyli
 36. Abduli
 37. Abdi ali
 38. Abdule
 39. Abdile
 40. Aubdool