Efternamn Abdi aliAtt veta mer om Abdi ali efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdi ali ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdi ali.

Abdi ali efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdi ali, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdi ali är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdi ali

Visa karta över efternamnet Abdi ali

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdi ali i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdi ali, så att vi kan få exakt information om alla Abdi ali som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdi ali efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdi ali efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdi ali är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdi ali i världen

 1. Somalia Somalia (7352)
 2. Sverige Sverige (51)
 3. Etiopien Etiopien (49)
 4. Kenya Kenya (17)
 5. Nederländerna Nederländerna (8)
 6. Kanada Kanada (5)
 7. Norge Norge (5)
 8. England England (1)
 9. Sydsudan Sydsudan (1)
 10. Förenta staterna Förenta staterna (1)
 11. Sydafrika Sydafrika (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdi ali runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdi ali efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdi ali är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdi ali är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

 1. Abdiwali
 2. Abdali
 3. Abdelali
 4. Abidali
 5. Abdala
 6. Abdalahi
 7. Abdelli
 8. Abdill
 9. Abdilla
 10. Abdillahi
 11. Abdille
 12. Abdulahi
 13. Abdulai
 14. Abdaly
 15. Abdelati
 16. Abdiel
 17. Abdil
 18. Abdelaali
 19. Abidal
 20. Abdellali
 21. Abdall
 22. Abdal
 23. Abidaly
 24. Abdul-ali
 25. Abdoli
 26. Abdyli
 27. Abdelahi
 28. Abduli
 29. Abdile
 30. Abdila
 31. Abdeli
 32. Abd el
 33. Abadal
 34. Abadalalh
 35. Abadilla
 36. Abatal
 37. Abatelli
 38. Abdalahe
 39. Abdalla
 40. Abdallahi