Efternamn Abdul-aliAtt veta mer om Abdul-ali efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul-ali ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul-ali.

Abdul-ali efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul-ali, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul-ali är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul-ali

Visa karta över efternamnet Abdul-ali

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul-ali i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul-ali, så att vi kan få exakt information om alla Abdul-ali som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul-ali efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul-ali efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul-ali är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul-ali i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (79)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (66)
 3. Ryssland Ryssland (3)
 4. Afghanistan Afghanistan (2)
 5. Jemen Jemen (2)
 6. Anguilla Anguilla (1)
 7. Azerbajdzjan Azerbajdzjan (1)
 8. England England (1)
 9. Irak Irak (1)
 10. Oman Oman (1)
 11. Sverige Sverige (1)
 12. Trinidad och Tobago Trinidad och Tobago (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul-ali runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul-ali efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul-ali är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul-ali är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdul-ali genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdul-ali när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdul-ali.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdul-ali kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdul-ali ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdelali
 2. Abdul-amir
 3. Abdul-aziz
 4. Abdul-baqi
 5. Abdul-hadi
 6. Abdul-jalil
 7. Abdulahi
 8. Abdulai
 9. Abdulhadi
 10. Abdullahi
 11. Abdulmalik
 12. Abdulnabi
 13. Abdelaali
 14. Abdellali
 15. Abdulbaki
 16. Abdalahi
 17. Abdali
 18. Abdallahi
 19. Abdelaal
 20. Abdelhadi
 21. Abdelhalim
 22. Abdellahi
 23. Abdellati
 24. Abdelli
 25. Abdelmalik
 26. Abdelmalki
 27. Abdelnabi
 28. Abdillahi
 29. Abdollahi
 30. Abdul-ahad
 31. Abdul-basir
 32. Abdul-ghani
 33. Abdul-hakim
 34. Abdul-hamid
 35. Abdul-haqq
 36. Abdul-karim
 37. Abdul-khaliq
 38. Abdul-majid
 39. Abdul-qadir
 40. Abdul-rahim