Efternamn Abdul-amirAtt veta mer om Abdul-amir efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul-amir ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul-amir.

Abdul-amir efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul-amir, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul-amir är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul-amir

Visa karta över efternamnet Abdul-amir

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul-amir i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul-amir, så att vi kan få exakt information om alla Abdul-amir som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul-amir efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul-amir efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul-amir är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul-amir i världen

 1. England England (6)
 2. Bahrain Bahrain (4)
 3. Danmark Danmark (3)
 4. Sverige Sverige (3)
 5. Kanada Kanada (1)
 6. Irak Irak (1)
 7. Libanon Libanon (1)
 8. Uzbekistan Uzbekistan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul-amir runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul-amir efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul-amir är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul-amir är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdul-amir genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdul-amir. Detta beror på att efternamnet Abdul-amir ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdul-amir har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdul-amir som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdul-amir kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdul-amir ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdul amir
 2. Abdul-aziz
 3. Abdul-basir
 4. Abdul-hamid
 5. Abdul-qadir
 6. Abdul-zahir
 7. Abdulhamid
 8. Abdulkadir
 9. Abdul-ali
 10. Abdelhamid
 11. Abdul-ahad
 12. Abdul-baqi
 13. Abdul-hadi
 14. Abdul-hakim
 15. Abdul-jalil
 16. Abdul-karim
 17. Abdul-majid
 18. Abdul-rahim
 19. Abdul-raziq
 20. Abdul-samad
 21. Abdul-wahid
 22. Abdul-wakil
 23. Abdulahi
 24. Abdulai
 25. Abdulatif
 26. Abdulaziz
 27. Abdulhadi
 28. Abdulhakim
 29. Abdulkarim
 30. Abdullahi
 31. Abdullatif
 32. Abdulmalik
 33. Abdulnabi
 34. Abdulrahim
 35. Abdul-latif
 36. Abdelgadir
 37. Abdelkadir
 38. Abdul aziz
 39. Abdul hamid
 40. Abdul gadir