Efternamn AbdelkadirAtt veta mer om Abdelkadir efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdelkadir ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdelkadir.

Abdelkadir efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdelkadir, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdelkadir är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdelkadir

Visa karta över efternamnet Abdelkadir

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdelkadir i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdelkadir, så att vi kan få exakt information om alla Abdelkadir som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdelkadir efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdelkadir efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdelkadir är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdelkadir i världen

 1. Etiopien Etiopien (10464)
 2. Tchad Tchad (578)
 3. Egypten Egypten (153)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (18)
 5. Algeriet Algeriet (17)
 6. Nederländerna Nederländerna (14)
 7. Qatar Qatar (9)
 8. Sverige Sverige (9)
 9. Wales Wales (6)
 10. Kanada Kanada (5)
 11. England England (5)
 12. Saudiarabien Saudiarabien (4)
 13. Somalia Somalia (4)
 14. Nigeria Nigeria (2)
 15. Norge Norge (2)
 16. Sudan Sudan (1)
 17. Thailand Thailand (1)
 18. Österrike Österrike (1)
 19. Kina Kina (1)
 20. Frankrike Frankrike (1)
 21. Ghana Ghana (1)
 22. Island Island (1)
 23. Kuwait Kuwait (1)
 24. Libyen Libyen (1)
 25. Mauretanien Mauretanien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdelkadir runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdelkadir efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdelkadir är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdelkadir är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdelkadir när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdelkadir.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdelkadir har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdelkadir som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdelkadir kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdelkadir ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdelkader
 2. Abdulkadir
 3. Abdelgadir
 4. Abdelkabir
 5. Abdelhadi
 6. Abdelkarim
 7. Abdelqader
 8. Abdelkbir
 9. Abdelkebir
 10. Abdelkarin
 11. Abdeladim
 12. Abdel-kader
 13. Abdulkader
 14. Abdel kader
 15. Abdelali
 16. Abdelatif
 17. Abdelaziz
 18. Abdelhady
 19. Abdelhafid
 20. Abdelhakim
 21. Abdelhalim
 22. Abdelhamid
 23. Abdeljaber
 24. Abdelkamel
 25. Abdelkazem
 26. Abdelkerim
 27. Abdelkrim
 28. Abdellahi
 29. Abdellati
 30. Abdellatif
 31. Abdelmajid
 32. Abdelmalik
 33. Abdelnabi
 34. Abdelrahim
 35. Abdul-amir
 36. Abdul-qadir
 37. Abdulhadi
 38. Abdulkarim
 39. Abdoulkader
 40. Abdel-hadi