Efternamn Abdel-kaderAtt veta mer om Abdel-kader efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdel-kader ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdel-kader.

Abdel-kader efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdel-kader, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdel-kader är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdel-kader

Visa karta över efternamnet Abdel-kader

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdel-kader i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdel-kader, så att vi kan få exakt information om alla Abdel-kader som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdel-kader efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdel-kader efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdel-kader är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdel-kader i världen

 1. Egypten Egypten (1891)
 2. Tchad Tchad (481)
 3. Saudiarabien Saudiarabien (278)
 4. Nya Kaledonien Nya Kaledonien (36)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (29)
 6. Spanien Spanien (11)
 7. Qatar Qatar (9)
 8. Ryssland Ryssland (7)
 9. Kanada Kanada (7)
 10. Danmark Danmark (7)
 11. England England (6)
 12. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (5)
 13. Österrike Österrike (3)
 14. Tyskland Tyskland (3)
 15. Frankrike Frankrike (3)
 16. Venezuela Venezuela (2)
 17. Kamerun Kamerun (2)
 18. Kuba Kuba (2)
 19. Libanon Libanon (2)
 20. Sverige Sverige (1)
 21. Senegal Senegal (1)
 22. Togo Togo (1)
 23. Bulgarien Bulgarien (1)
 24. Bahrain Bahrain (1)
 25. Schweiz Schweiz (1)
 26. Elfenbenskusten Elfenbenskusten (1)
 27. Djibouti Djibouti (1)
 28. Algeriet Algeriet (1)
 29. Gabon Gabon (1)
 30. Skottland Skottland (1)
 31. Italien Italien (1)
 32. Komorerna Komorerna (1)
 33. Kuwait Kuwait (1)
 34. Niger Niger (1)
 35. Nederländerna Nederländerna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdel-kader runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdel-kader efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdel-kader är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdel-kader är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdel-kader. Detta beror på att efternamnet Abdel-kader ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdel-kader när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdel-kader.

Att avgöra om efternamnet Abdel-kader eller något av de liknande efternamnen till Abdel-kader kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdel-kader har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdel-kader, men med en gemensam rot.

 1. Abdelkader
 2. Abd-el-kader
 3. Abdel kader
 4. Abdelqader
 5. Abdelkadir
 6. Abdulkader
 7. Abdeljaber
 8. Abdelkamel
 9. Abdelkazem
 10. Abdul-qadir
 11. Abdulkadir
 12. Abdoulkader
 13. Abdelgadir
 14. Abdel-hadi
 15. Abdel naser
 16. Abdelkabir
 17. Abdel kamel
 18. Abdel-salam
 19. Abdel-sattar
 20. Abdelhadi
 21. Abdelhady
 22. Abdelkarim
 23. Abdelkhalek
 24. Abdelmalek
 25. Abdelouahed
 26. Abdelsayed
 27. Abdul-amir
 28. Abdul-basir
 29. Abdul-hadi
 30. Abdul-kareem
 31. Abdul-karim
 32. Abdul-wadud
 33. Abdul-zahir
 34. Abdel-wahab
 35. Abdel-wahid
 36. Abdel-zahra
 37. Abdelatef
 38. Abdelkhaleq
 39. Abdelkbir
 40. Abdelkebir