Efternamn Abd-el-kaderAtt veta mer om Abd-el-kader efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abd-el-kader ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abd-el-kader.

Abd-el-kader efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abd-el-kader, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abd-el-kader är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abd-el-kader

Visa karta över efternamnet Abd-el-kader

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abd-el-kader i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abd-el-kader, så att vi kan få exakt information om alla Abd-el-kader som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abd-el-kader efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abd-el-kader efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abd-el-kader är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abd-el-kader i världen

 1. Chile Chile (29)
 2. Frankrike Frankrike (6)
 3. Algeriet Algeriet (2)
 4. England England (2)
 5. Tyskland Tyskland (1)
 6. Egypten Egypten (1)
 7. Peru Peru (1)
 8. Tchad Tchad (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abd-el-kader runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abd-el-kader efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abd-el-kader är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abd-el-kader är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abd-el-kader genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abd-el-kader. Detta beror på att efternamnet Abd-el-kader ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abd-el-kader när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abd-el-kader.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abd-el-kader har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abd-el-kader som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abd-el-kader eller något av de liknande efternamnen till Abd-el-kader kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abd-el-kader har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abd-el-kader, men med en gemensam rot.

 1. Abdel-kader
 2. Abdelkader
 3. Abdel kader
 4. Abdelqader
 5. Abdoulkader
 6. Abdelkadir
 7. Abdulkader
 8. Abd-el-aziz
 9. Abdeljaber
 10. Abdelkamel
 11. Abdelkazem
 12. Abdul-qadir
 13. Abdulkadir
 14. Abdelgadir
 15. Abdel-hadi
 16. Abd al-qadir
 17. Abdel naser
 18. Abdelkabir
 19. Avad el kader
 20. Abdel kamel
 21. Abd-elaziz
 22. Abdel-salam
 23. Abdel-sattar
 24. Abdelhadi
 25. Abdelhady
 26. Abdelkarim
 27. Abdelkhalek
 28. Abdelmalek
 29. Abdelouahed
 30. Abdelsayed
 31. Abdul-amir
 32. Abdul-basir
 33. Abdul-hadi
 34. Abdul-kareem
 35. Abdul-karim
 36. Abdul-wadud
 37. Abdul-zahir
 38. Abdel-wahab
 39. Abdel-wahid
 40. Abdel-zahra