Efternamn Abd al-qadirAtt veta mer om Abd al-qadir efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abd al-qadir ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abd al-qadir.

Abd al-qadir efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abd al-qadir, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abd al-qadir är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abd al-qadir

Visa karta över efternamnet Abd al-qadir

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abd al-qadir i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abd al-qadir, så att vi kan få exakt information om alla Abd al-qadir som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abd al-qadir efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abd al-qadir efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abd al-qadir är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abd al-qadir i världen

 1. Afghanistan Afghanistan (20)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abd al-qadir runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abd al-qadir efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abd al-qadir är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abd al-qadir är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abd al-qadir. Detta beror på att efternamnet Abd al-qadir ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abd al-qadir när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abd al-qadir.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abd al-qadir har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abd al-qadir som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abdul-qadir
 2. Abd al-hadi
 3. Abdelqader
 4. Abdul-amir
 5. Abdul-basir
 6. Abdul-hadi
 7. Abdul-zahir
 8. Abdulkadir
 9. Abdelgadir
 10. Abdel-hadi
 11. Abdelkadir
 12. Abd al-manan
 13. Abdul gadir
 14. Abd-el-kader
 15. Abd al malik
 16. Abdul quadir
 17. Abdel-kader
 18. Abd-el-aziz
 19. Abdalahi
 20. Abdallahi
 21. Abdelhadi
 22. Abdelkader
 23. Abdul-aziz
 24. Abdul-baqi
 25. Abdul-hakim
 26. Abdul-hamid
 27. Abdul-jalil
 28. Abdul-karim
 29. Abdul-majid
 30. Abdul-rahim
 31. Abdul-raziq
 32. Abdul-wadud
 33. Abdul-wahid
 34. Abdul-wakil
 35. Abdulhadi
 36. Abdul-latif
 37. Abdel-wahid
 38. Abdoulkader
 39. Abd el azim
 40. Abdeladim