Efternamn Abd al-mananAtt veta mer om Abd al-manan efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abd al-manan ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abd al-manan.

Abd al-manan efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abd al-manan, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abd al-manan är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abd al-manan

Visa karta över efternamnet Abd al-manan

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abd al-manan i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abd al-manan, så att vi kan få exakt information om alla Abd al-manan som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abd al-manan efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abd al-manan efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abd al-manan är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abd al-manan i världen

 1. Afghanistan Afghanistan (5)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abd al-manan runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abd al-manan efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abd al-manan är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abd al-manan är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abd al-manan genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abd al-manan när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abd al-manan.

 1. Abdalmalak
 2. Abd al-hadi
 3. Abd al-qadir
 4. Abdulhanan
 5. Abdul hanan
 6. Abd al malik
 7. Abdul mannan
 8. Abdul-malak
 9. Abdel-rahman
 10. Abdel-salam
 11. Abdelmalak
 12. Abdelmanje
 13. Abdul-ahad
 14. Abdul-majid
 15. Abdul-rahman
 16. Abdul-salam
 17. Abdul-samad
 18. Abdel-wahab
 19. Abdelhanin
 20. Abd allah
 21. Abdalaah
 22. Abdul hannan
 23. Abdalwahab
 24. Abdel-fatah
 25. Abd el wahab
 26. Abd-allah
 27. Abd-el-aziz
 28. Abdala
 29. Abdalahe
 30. Abdalahi
 31. Abdalla
 32. Abdallah
 33. Abdallahi
 34. Abdallaoui
 35. Abdel-sattar
 36. Abdelaal
 37. Abdelfatah
 38. Abdelghani
 39. Abdeljawad
 40. Abdelmajid