Efternamn Abdalmalak



Att veta mer om Abdalmalak efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdalmalak ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdalmalak.

Abdalmalak efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdalmalak, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdalmalak är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdalmalak

Visa karta över efternamnet Abdalmalak

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdalmalak i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdalmalak, så att vi kan få exakt information om alla Abdalmalak som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdalmalak efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdalmalak efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdalmalak är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdalmalak i världen

  1. Egypten Egypten (122)
  2. Förenta staterna Förenta staterna (2)
  3. Algeriet Algeriet (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdalmalak runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdalmalak efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdalmalak är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdalmalak är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdalmalak genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdalmalak. Detta beror på att efternamnet Abdalmalak ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdalmalak har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdalmalak som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdalmalak kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdalmalak ha uppstått, som vi kan se.

  1. Abdelmalak
  2. Abdelmalek
  3. Abdelmalik
  4. Abdulmalik
  5. Abdeljalak
  6. Abdelhalak
  7. Abdul-malak
  8. Abdelmalack
  9. Abdalla
  10. Abdallah
  11. Abdelmalki
  12. Abdelsalam
  13. Abdeljalal
  14. Abdelkhalak
  15. Abd al malik
  16. Abdalaah
  17. Abdulrazak
  18. Abdulsalam
  19. Abdolmaleki
  20. Abdul malik
  21. Abdalwahab
  22. Abdelmaula
  23. Abadalalh
  24. Abd-allah
  25. Abdala
  26. Abdalahe
  27. Abdalahi
  28. Abdallahi
  29. Abdallaoui
  30. Abdel-salam
  31. Abdelaal
  32. Abdelali
  33. Abdelfatah
  34. Abdelhak
  35. Abdelhalim
  36. Abdelilah
  37. Abdeljawad
  38. Abdelkhalek
  39. Abdella
  40. Abdellah