Efternamn Abd al malikAtt veta mer om Abd al malik efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abd al malik ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abd al malik.

Abd al malik efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abd al malik, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abd al malik är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abd al malik

Visa karta över efternamnet Abd al malik

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abd al malik i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abd al malik, så att vi kan få exakt information om alla Abd al malik som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abd al malik efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abd al malik efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abd al malik är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abd al malik i världen

 1. Pakistan Pakistan (449)
 2. Sudan Sudan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abd al malik runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abd al malik efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abd al malik är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abd al malik är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abd al malik genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abd al malik när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abd al malik.

 1. Abdul malik
 2. Abdelmalik
 3. Abdulmalik
 4. Abdalmalak
 5. Abdelmalak
 6. Abdelmalek
 7. Abdelkhalik
 8. Abd el azim
 9. Abd el aziz
 10. Abd al-manan
 11. Abdul majid
 12. Abd al-hadi
 13. Abd al-qadir
 14. Abdul jalil
 15. Abdel halim
 16. Abd el hamid
 17. Abdul-malak
 18. Abd el karim
 19. Abd el al
 20. Abdul halim
 21. Abdalahi
 22. Abdallahi
 23. Abdelali
 24. Abdelhalim
 25. Abdelkhalek
 26. Abdelmajid
 27. Abdelmalki
 28. Abdul-jalil
 29. Abdul-majid
 30. Abdulkhalil
 31. Abdeljalil
 32. Abdelmayid
 33. Abdeldjalil
 34. Abdeljalak
 35. Abdelkhalak
 36. Abdul aziz
 37. Abd allah
 38. Abd elaziz
 39. Abdul amir
 40. Abdul hamid