Efternamn Abdel halimAtt veta mer om Abdel halim efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdel halim ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdel halim.

Abdel halim efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdel halim, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdel halim är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdel halim

Visa karta över efternamnet Abdel halim

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdel halim i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdel halim, så att vi kan få exakt information om alla Abdel halim som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdel halim efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdel halim efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdel halim är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdel halim i världen

 1. Egypten Egypten (17328)
 2. Irak Irak (3055)
 3. Palestinska territoriet Palestinska territoriet (1121)
 4. Kuwait Kuwait (617)
 5. Jemen Jemen (452)
 6. Syrien Syrien (340)
 7. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (184)
 8. Jordanien Jordanien (93)
 9. Algeriet Algeriet (24)
 10. Libanon Libanon (8)
 11. Sverige Sverige (8)
 12. Israel Israel (5)
 13. Nederländerna Nederländerna (1)
 14. Norge Norge (1)
 15. Oman Oman (1)
 16. Turkiet Turkiet (1)
 17. Venezuela Venezuela (1)
 18. Sydafrika Sydafrika (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdel halim runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdel halim efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdel halim är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdel halim är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdel halim. Detta beror på att efternamnet Abdel halim ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdel halim har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdel halim som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abdelhalim
 2. Abdul halim
 3. Abdelhakim
 4. Abdelkhalik
 5. Abdel hadi
 6. Abdel salam
 7. Abdel hamid
 8. Abdel rahim
 9. Abdel-salam
 10. Abdelali
 11. Abdelghani
 12. Abdelhadi
 13. Abdelhafid
 14. Abdelhamid
 15. Abdelkarim
 16. Abdelkhalek
 17. Abdelmalik
 18. Abdelrahim
 19. Abdelsalam
 20. Abdul-hakim
 21. Abdulhakim
 22. Abdulkhalil
 23. Abdel-hadi
 24. Abdeljalil
 25. Abdelhai
 26. Abdelkhaleq
 27. Abdeldjalil
 28. Abdelkhalak
 29. Abdelhanin
 30. Abdelhabib
 31. Abd el azim
 32. Abdeladim
 33. Abdul hamid
 34. Abdel wahid
 35. Abdul karim
 36. Abdelhakem
 37. Abdul jalil
 38. Abdelaali
 39. Abdelhalak
 40. Abdellali