Efternamn Abdul-hakimAtt veta mer om Abdul-hakim efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul-hakim ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul-hakim.

Abdul-hakim efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul-hakim, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul-hakim är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul-hakim

Visa karta över efternamnet Abdul-hakim

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul-hakim i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul-hakim, så att vi kan få exakt information om alla Abdul-hakim som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul-hakim efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul-hakim efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul-hakim är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul-hakim i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (79)
 2. Uganda Uganda (10)
 3. Nigeria Nigeria (8)
 4. Trinidad och Tobago Trinidad och Tobago (5)
 5. Filippinerna Filippinerna (4)
 6. Ghana Ghana (4)
 7. Caymanöarna Caymanöarna (2)
 8. Pakistan Pakistan (1)
 9. Jemen Jemen (1)
 10. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 11. Barbados Barbados (1)
 12. Indonesien Indonesien (1)
 13. Irak Irak (1)
 14. Japan Japan (1)
 15. Malaysia Malaysia (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul-hakim runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul-hakim efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul-hakim är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul-hakim är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdul-hakim genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Att avgöra om efternamnet Abdul-hakim eller något av de liknande efternamnen till Abdul-hakim kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdul-hakim har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdul-hakim, men med en gemensam rot.

 1. Abdulhakim
 2. Abdelhakim
 3. Abdul-hadi
 4. Abdul-hamid
 5. Abdul-karim
 6. Abdul-rahim
 7. Abdul-wakil
 8. Abdul-hakeem
 9. Abdul halim
 10. Abdelhalim
 11. Abdul-amir
 12. Abdul-aziz
 13. Abdul-baqi
 14. Abdul-basir
 15. Abdul-ghani
 16. Abdul-haqq
 17. Abdul-jalil
 18. Abdul-khaliq
 19. Abdul-majid
 20. Abdul-qadir
 21. Abdul-raziq
 22. Abdul-salam
 23. Abdul-shakur
 24. Abdul-wahid
 25. Abdul-zahir
 26. Abdulghani
 27. Abdulhadi
 28. Abdulhamid
 29. Abdulkarim
 30. Abdulkhalil
 31. Abdulrahim
 32. Abdul-latif
 33. Abdel-hadi
 34. Abdul hamid
 35. Abdul karim
 36. Abdul hakeem
 37. Abdelhakem
 38. Abdul-ali
 39. Abdel halim
 40. Abdulbaki