Efternamn Abdul-wakilAtt veta mer om Abdul-wakil efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul-wakil ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul-wakil.

Abdul-wakil efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul-wakil, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul-wakil är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul-wakil

Visa karta över efternamnet Abdul-wakil

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul-wakil i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul-wakil, så att vi kan få exakt information om alla Abdul-wakil som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul-wakil efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul-wakil efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul-wakil är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul-wakil i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (9)
 2. Nigeria Nigeria (5)
 3. Elfenbenskusten Elfenbenskusten (1)
 4. Ghana Ghana (1)
 5. Saudiarabien Saudiarabien (1)
 6. Tanzania Tanzania (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul-wakil runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul-wakil efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul-wakil är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul-wakil är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdul-wakil. Detta beror på att efternamnet Abdul-wakil ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdul-wakil när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdul-wakil.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdul-wakil har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdul-wakil som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abdul-hakim
 2. Abdul-jalil
 3. Abdul-wahid
 4. Abdul-amir
 5. Abdul-aziz
 6. Abdul-baqi
 7. Abdul-basir
 8. Abdul-hadi
 9. Abdul-hamid
 10. Abdul-karim
 11. Abdul-majid
 12. Abdul-qadir
 13. Abdul-rahim
 14. Abdul-rasul
 15. Abdul-raziq
 16. Abdul-wadud
 17. Abdul-zahir
 18. Abdulhakim
 19. Abdulkhalil
 20. Abdul-latif
 21. Abdel-wahid
 22. Abdul jalil
 23. Abdul-ali
 24. Abdulbaki
 25. Abdelhakim
 26. Abdul-ahad
 27. Abdul-ghani
 28. Abdul-haqq
 29. Abdul-khaliq
 30. Abdul-rashid
 31. Abdul-salam
 32. Abdul-samad
 33. Abdul-shakur
 34. Abdul-wahhab
 35. Abdulahi
 36. Abdulai
 37. Abdulatif
 38. Abdulaziz
 39. Abdulghani
 40. Abdulhadi