Efternamn Abdul-wadudAtt veta mer om Abdul-wadud efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul-wadud ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul-wadud.

Abdul-wadud efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul-wadud, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul-wadud är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul-wadud

Visa karta över efternamnet Abdul-wadud

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul-wadud i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul-wadud, så att vi kan få exakt information om alla Abdul-wadud som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul-wadud efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul-wadud efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul-wadud är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul-wadud i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (5)
 2. Kenya Kenya (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul-wadud runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul-wadud efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul-wadud är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul-wadud är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdul-wadud genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdul-wadud. Detta beror på att efternamnet Abdul-wadud ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdul-wadud när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdul-wadud.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdul-wadud har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdul-wadud som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abdul-wahid
 2. Abdul-ahad
 3. Abdul-hadi
 4. Abdul-hamid
 5. Abdul-majid
 6. Abdul-qadir
 7. Abdul-rasul
 8. Abdul-samad
 9. Abdul-wakil
 10. Abdel-wahid
 11. Abdalwadoud
 12. Abdul-amir
 13. Abdul-aziz
 14. Abdul-baqi
 15. Abdul-basir
 16. Abdul-ghafur
 17. Abdul-hakim
 18. Abdul-hameed
 19. Abdul-haqq
 20. Abdul-jalil
 21. Abdul-karim
 22. Abdul-qayyum
 23. Abdul-quddus
 24. Abdul-rahim
 25. Abdul-rashid
 26. Abdul-raziq
 27. Abdul-salam
 28. Abdul-shakur
 29. Abdul-wahhab
 30. Abdul-zahir
 31. Abdulahad
 32. Abdularuf
 33. Abdulhadi
 34. Abdulhamid
 35. Abdulkadir
 36. Abdullahu
 37. Abdel-wahab
 38. Abdul-latif
 39. Abdel-hadi
 40. Abdulsayed