Efternamn Abdul-ghafurAtt veta mer om Abdul-ghafur efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul-ghafur ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul-ghafur.

Abdul-ghafur efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul-ghafur, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul-ghafur är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul-ghafur

Visa karta över efternamnet Abdul-ghafur

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul-ghafur i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul-ghafur, så att vi kan få exakt information om alla Abdul-ghafur som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul-ghafur efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul-ghafur efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul-ghafur är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul-ghafur i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (6)
 2. Trinidad och Tobago Trinidad och Tobago (5)
 3. Saudiarabien Saudiarabien (1)
 4. Turkiet Turkiet (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul-ghafur runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul-ghafur efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul-ghafur är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul-ghafur är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdul-ghafur. Detta beror på att efternamnet Abdul-ghafur ofta har genomgått mutationer.

 1. Abdul-ghafar
 2. Abdul-ghafoor
 3. Abdul-shakur
 4. Abdul-gafoor
 5. Abdul-ghani
 6. Abdelghafour
 7. Abdul ghafoor
 8. Abdul-ahad
 9. Abdul-amir
 10. Abdul-basir
 11. Abdul-hadi
 12. Abdul-hakim
 13. Abdul-hamid
 14. Abdul-haqq
 15. Abdul-khaliq
 16. Abdul-qadir
 17. Abdul-rasul
 18. Abdul-wadud
 19. Abdul-zahir
 20. Abdulghani
 21. Abdul ghani
 22. Abdul gadir
 23. Abdul gafoor
 24. Abdul ghanee
 25. Abdul shukur
 26. Abdelghani
 27. Abdelhafid
 28. Abdul-aziz
 29. Abdul-baqi
 30. Abdul-hameed
 31. Abdul-jabbar
 32. Abdul-jalil
 33. Abdul-karim
 34. Abdul-majid
 35. Abdul-qayyum
 36. Abdul-quddus
 37. Abdul-rahim
 38. Abdul-raziq
 39. Abdul-salam
 40. Abdul-samad