Efternamn Abdul-gafoorAtt veta mer om Abdul-gafoor efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul-gafoor ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul-gafoor.

Abdul-gafoor efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul-gafoor, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul-gafoor är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul-gafoor

Visa karta över efternamnet Abdul-gafoor

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul-gafoor i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul-gafoor, så att vi kan få exakt information om alla Abdul-gafoor som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul-gafoor efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul-gafoor efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul-gafoor är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul-gafoor i världen

 1. Australien Australien (1)
 2. Kanada Kanada (1)
 3. Nederländerna Nederländerna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul-gafoor runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul-gafoor efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul-gafoor är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul-gafoor är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdul-gafoor genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

 1. Abdul-ghafoor
 2. Abdul gafoor
 3. Abdul ghafoor
 4. Abdul-ghafar
 5. Abdul-ghafur
 6. Abdul gayoom
 7. Abdul-amir
 8. Abdul-basir
 9. Abdul-jabbar
 10. Abdul-qadir
 11. Abdul-sattar
 12. Abdul-zahir
 13. Abdelghafour
 14. Abdul gadir
 15. Abdul gayyoom
 16. Abdul shakoor
 17. Abdul gadhir
 18. Abdul rasool
 19. Abdel-sattar
 20. Abdul-ahad
 21. Abdul-azeez
 22. Abdul-aziz
 23. Abdul-baqi
 24. Abdul-ghani
 25. Abdul-hadi
 26. Abdul-hakim
 27. Abdul-hameed
 28. Abdul-hamid
 29. Abdul-haqq
 30. Abdul-jalil
 31. Abdul-kareem
 32. Abdul-karim
 33. Abdul-majid
 34. Abdul-qayyum
 35. Abdul-rahim
 36. Abdul-rahman
 37. Abdul-rashid
 38. Abdul-rasul
 39. Abdul-raziq
 40. Abdul-razzaq