Efternamn AbdelghafourAtt veta mer om Abdelghafour efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdelghafour ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdelghafour.

Abdelghafour efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdelghafour, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdelghafour är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdelghafour

Visa karta över efternamnet Abdelghafour

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdelghafour i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdelghafour, så att vi kan få exakt information om alla Abdelghafour som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdelghafour efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdelghafour efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdelghafour är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdelghafour i världen

 1. Marocko Marocko (682)
 2. Algeriet Algeriet (515)
 3. Egypten Egypten (122)
 4. Qatar Qatar (12)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (10)
 6. Frankrike Frankrike (9)
 7. Irak Irak (4)
 8. Saudiarabien Saudiarabien (4)
 9. Sudan Sudan (4)
 10. Italien Italien (2)
 11. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 12. Burkina Faso Burkina Faso (1)
 13. Brasilien Brasilien (1)
 14. Schweiz Schweiz (1)
 15. Danmark Danmark (1)
 16. Spanien Spanien (1)
 17. England England (1)
 18. Filippinerna Filippinerna (1)
 19. Tunisien Tunisien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdelghafour runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdelghafour efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdelghafour är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdelghafour är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdelghafour. Detta beror på att efternamnet Abdelghafour ofta har genomgått mutationer.

Att avgöra om efternamnet Abdelghafour eller något av de liknande efternamnen till Abdelghafour kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdelghafour har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdelghafour, men med en gemensam rot.

 1. Abdul-ghafoor
 2. Abdul-ghafur
 3. Abdul ghafoor
 4. Abdelghani
 5. Abdelhafid
 6. Abdellaoui
 7. Abdelnour
 8. Abdul-gafoor
 9. Abdul-ghafar
 10. Abdelgadir
 11. Abdelouadoud
 12. Abdul gafoor
 13. Abdelhafidi
 14. Abdelraouf
 15. Abdelaoui
 16. Abdallaoui
 17. Abdel-sattar
 18. Abdelhadi
 19. Abdelhady
 20. Abdelhak
 21. Abdelhakim
 22. Abdelhalim
 23. Abdelhamid
 24. Abdelhay
 25. Abdeljaber
 26. Abdelkader
 27. Abdelkhalek
 28. Abdelqader
 29. Abdul-shakur
 30. Abdulghani
 31. Abdelhassen
 32. Abdel-hadi
 33. Abdeljabbar
 34. Abdeljaouad
 35. Abdelkhalik
 36. Abdelhai
 37. Abdelouafi
 38. Abdelkhaleq
 39. Abdelgani
 40. Abdelhamed