Efternamn Abdul gafoorAtt veta mer om Abdul gafoor efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul gafoor ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul gafoor.

Abdul gafoor efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul gafoor, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul gafoor är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul gafoor

Visa karta över efternamnet Abdul gafoor

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul gafoor i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul gafoor, så att vi kan få exakt information om alla Abdul gafoor som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul gafoor efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul gafoor efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul gafoor är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul gafoor i världen

 1. Maldiverna Maldiverna (381)
 2. Malaysia Malaysia (28)
 3. England England (6)
 4. Norge Norge (1)
 5. Thailand Thailand (1)
 6. Sydafrika Sydafrika (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul gafoor runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul gafoor efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul gafoor är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul gafoor är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdul gafoor kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdul gafoor ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdul-gafoor
 2. Abdul ghafoor
 3. Abdul-ghafoor
 4. Abdul gayoom
 5. Abdul gadir
 6. Abdul gayyoom
 7. Abdul shakoor
 8. Abdul gadhir
 9. Abdul rasool
 10. Abdul-ghafar
 11. Abdul-ghafur
 12. Abdelghafour
 13. Abdul amir
 14. Abdul jabbar
 15. Abdul sattar
 16. Abdul ganee
 17. Abdul nasir
 18. Abdul satar
 19. Abdul jabar
 20. Abdul-amir
 21. Abdul-basir
 22. Abdul-jabbar
 23. Abdul-qadir
 24. Abdul-sattar
 25. Abdul-zahir
 26. Abduljabbar
 27. Abdulkadir
 28. Abdelgadir
 29. Abdul aziz
 30. Abdul majid
 31. Abdul ghani
 32. Abdul rahman
 33. Abdul hamid
 34. Abdul razzaq
 35. Abdul latif
 36. Abdel sattar
 37. Abdul karim
 38. Abdul azeez
 39. Abdul hakeem
 40. Abdul kareem