Efternamn Abdul hameedAtt veta mer om Abdul hameed efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul hameed ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul hameed.

Abdul hameed efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul hameed, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul hameed är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul hameed

Visa karta över efternamnet Abdul hameed

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul hameed i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul hameed, så att vi kan få exakt information om alla Abdul hameed som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul hameed efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul hameed efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul hameed är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul hameed i världen

 1. Pakistan Pakistan (95923)
 2. Nigeria Nigeria (345)
 3. Maldiverna Maldiverna (225)
 4. Malaysia Malaysia (100)
 5. Indien Indien (84)
 6. Singapore Singapore (13)
 7. England England (12)
 8. Sydafrika Sydafrika (9)
 9. Trinidad och Tobago Trinidad och Tobago (5)
 10. Sverige Sverige (4)
 11. Thailand Thailand (3)
 12. Afghanistan Afghanistan (2)
 13. Brasilien Brasilien (2)
 14. Kanada Kanada (2)
 15. Egypten Egypten (1)
 16. Skottland Skottland (1)
 17. Norge Norge (1)
 18. Filippinerna Filippinerna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul hameed runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul hameed efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul hameed är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul hameed är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdul hameed. Detta beror på att efternamnet Abdul hameed ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdul hameed när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdul hameed.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdul hameed kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdul hameed ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdul hameed eller något av de liknande efternamnen till Abdul hameed kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdul hameed har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdul hameed, men med en gemensam rot.

 1. Abdul-hameed
 2. Abdul hamid
 3. Abdul hakeem
 4. Abdul majeed
 5. Abdul haleem
 6. Abdul-hamid
 7. Abdulhamid
 8. Abdelhamed
 9. Abdul azeez
 10. Abdul kareem
 11. Abdul raheem
 12. Abdul rasheed
 13. Abdul samad
 14. Abdul ghanee
 15. Abdul ganee
 16. Abdul jaleel
 17. Abdul baree
 18. Abdel hamid
 19. Abdul-hakeem
 20. Abdelhamid
 21. Abdul-azeez
 22. Abdul-kareem
 23. Abdul-samad
 24. Abdulahad
 25. Abdulkareem
 26. Abdulraheem
 27. Abdul-raheem
 28. Abdul-rasheed
 29. Abdulsayed
 30. Abdul amir
 31. Abdul majid
 32. Abdul latheef
 33. Abdulmateen
 34. Abdul hanan
 35. Abdul hannan
 36. Abdulazeez
 37. Abdul khaleq
 38. Abdul haq
 39. Abdel raeeb
 40. Abd el hamid