Efternamn Abdul majeedAtt veta mer om Abdul majeed efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul majeed ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul majeed.

Abdul majeed efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul majeed, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul majeed är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul majeed

Visa karta över efternamnet Abdul majeed

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul majeed i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul majeed, så att vi kan få exakt information om alla Abdul majeed som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul majeed efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul majeed efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul majeed är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul majeed i världen

 1. Egypten Egypten (12813)
 2. Pakistan Pakistan (633)
 3. Afghanistan Afghanistan (626)
 4. Maldiverna Maldiverna (161)
 5. Malaysia Malaysia (82)
 6. Nigeria Nigeria (55)
 7. Kuwait Kuwait (39)
 8. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (30)
 9. Singapore Singapore (17)
 10. England England (15)
 11. Indien Indien (12)
 12. Sverige Sverige (6)
 13. Sydafrika Sydafrika (6)
 14. Irak Irak (4)
 15. Thailand Thailand (3)
 16. Kanada Kanada (2)
 17. Norge Norge (1)
 18. Jemen Jemen (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul majeed runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul majeed efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul majeed är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul majeed är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdul majeed genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdul majeed när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdul majeed.

 1. Abdul majid
 2. Abdul hameed
 3. Abdul-hameed
 4. Abdul-majid
 5. Abdul azeez
 6. Abdul hakeem
 7. Abdul kareem
 8. Abdul raheem
 9. Abdul rasheed
 10. Abdulmateen
 11. Abdul ganee
 12. Abdul jaleel
 13. Abdul haleem
 14. Abdul baree
 15. Abdelmajid
 16. Abdul-azeez
 17. Abdul-kareem
 18. Abdulkareem
 19. Abdulraheem
 20. Abdul-raheem
 21. Abdul-rasheed
 22. Abdulsayed
 23. Abdul hamid
 24. Abdul latheef
 25. Abdul samad
 26. Abdul ghanee
 27. Abdul mannan
 28. Abdulazeez
 29. Abdul malik
 30. Abdel raeeb
 31. Abdul-hakeem
 32. Abdelmalek
 33. Abdelmanje
 34. Abdelouahed
 35. Abdelsayed
 36. Abdul-ahad
 37. Abdul-hamid
 38. Abdul-rashid
 39. Abdul-samad
 40. Abdul-wadud