Efternamn Abdul-hakeemAtt veta mer om Abdul-hakeem efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul-hakeem ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul-hakeem.

Abdul-hakeem efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul-hakeem, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul-hakeem är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul-hakeem

Visa karta över efternamnet Abdul-hakeem

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul-hakeem i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul-hakeem, så att vi kan få exakt information om alla Abdul-hakeem som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul-hakeem efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul-hakeem efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul-hakeem är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul-hakeem i världen

 1. Ghana Ghana (277)
 2. Nigeria Nigeria (104)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (41)
 4. Trinidad och Tobago Trinidad och Tobago (8)
 5. Pakistan Pakistan (6)
 6. Qatar Qatar (6)
 7. England England (3)
 8. Egypten Egypten (1)
 9. Saudiarabien Saudiarabien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul-hakeem runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul-hakeem efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul-hakeem är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul-hakeem är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdul-hakeem genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

 1. Abdul hakeem
 2. Abdul-hakim
 3. Abdul-hameed
 4. Abdul-kareem
 5. Abdul-raheem
 6. Abdul haleem
 7. Abdul-azeez
 8. Abdulhakim
 9. Abdulkareem
 10. Abdulraheem
 11. Abdul kareem
 12. Abdul raheem
 13. Abdul hameed
 14. Abdelhakem
 15. Abdelhakim
 16. Abdul-hadi
 17. Abdul-hamid
 18. Abdul-haqq
 19. Abdul-karim
 20. Abdul-qayyum
 21. Abdul-rahim
 22. Abdul-salam
 23. Abdul-shakur
 24. Abdul-wakil
 25. Abdul-rasheed
 26. Abdul azeez
 27. Abdulmateen
 28. Abdelazeem
 29. Abdul majeed
 30. Abdul ghanee
 31. Abdul ganee
 32. Abdul jaleel
 33. Abdul baree
 34. Abdulazeez
 35. Abdul halim
 36. Abdel-salam
 37. Abdelhak
 38. Abdelhalim
 39. Abdelkazem
 40. Abdelkhalek