Efternamn Abdul jaleelAtt veta mer om Abdul jaleel efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul jaleel ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul jaleel.

Abdul jaleel efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul jaleel, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul jaleel är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul jaleel

Visa karta över efternamnet Abdul jaleel

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul jaleel i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul jaleel, så att vi kan få exakt information om alla Abdul jaleel som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul jaleel efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul jaleel efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul jaleel är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul jaleel i världen

 1. Maldiverna Maldiverna (75)
 2. Indien Indien (14)
 3. Malaysia Malaysia (11)
 4. England England (7)
 5. Thailand Thailand (7)
 6. Egypten Egypten (4)
 7. Nigeria Nigeria (2)
 8. Filippinerna Filippinerna (1)
 9. Singapore Singapore (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul jaleel runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul jaleel efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul jaleel är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul jaleel är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdul jaleel. Detta beror på att efternamnet Abdul jaleel ofta har genomgått mutationer.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdul jaleel kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdul jaleel ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdul jaleel eller något av de liknande efternamnen till Abdul jaleel kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdul jaleel har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdul jaleel, men med en gemensam rot.

 1. Abdul jalil
 2. Abdul haleem
 3. Abdul-jalil
 4. Abdul azeez
 5. Abdul hakeem
 6. Abdul kareem
 7. Abdul raheem
 8. Abdul hameed
 9. Abdul majeed
 10. Abdul ganee
 11. Abdul baree
 12. Abdul-azeez
 13. Abdul-hameed
 14. Abdul-kareem
 15. Abdulkareem
 16. Abdulkhalil
 17. Abdulraheem
 18. Abdul-raheem
 19. Abdeljalil
 20. Abdeldjalil
 21. Abdeljalal
 22. Abdul jabbar
 23. Abdul latheef
 24. Abdul rasheed
 25. Abdulmateen
 26. Abdul ghanee
 27. Abdulazeez
 28. Abdul khaleq
 29. Abdul malik
 30. Abdul jabar
 31. Abdul rasool
 32. Abdel raeeb
 33. Abdul-hakeem
 34. Abdel kamel
 35. Abdul halim
 36. Abdeljaber
 37. Abdelkamel
 38. Abdelkhalek
 39. Abdelmalek
 40. Abdul-jabbar