Efternamn Abdul haleemAtt veta mer om Abdul haleem efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul haleem ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul haleem.

Abdul haleem efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul haleem, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul haleem är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul haleem

Visa karta över efternamnet Abdul haleem

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul haleem i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul haleem, så att vi kan få exakt information om alla Abdul haleem som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul haleem efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul haleem efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul haleem är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul haleem i världen

 1. Maldiverna Maldiverna (32)
 2. Pakistan Pakistan (14)
 3. Egypten Egypten (9)
 4. Indien Indien (6)
 5. Malaysia Malaysia (6)
 6. England England (2)
 7. Nigeria Nigeria (2)
 8. Filippinerna Filippinerna (1)
 9. Thailand Thailand (1)
 10. Sydafrika Sydafrika (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul haleem runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul haleem efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul haleem är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul haleem är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdul haleem när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdul haleem.

 1. Abdul hakeem
 2. Abdul kareem
 3. Abdul raheem
 4. Abdul hameed
 5. Abdul jaleel
 6. Abdul-hakeem
 7. Abdul halim
 8. Abdul-hameed
 9. Abdul-kareem
 10. Abdulkareem
 11. Abdulraheem
 12. Abdul-raheem
 13. Abdul azeez
 14. Abdul majeed
 15. Abdul ghanee
 16. Abdul ganee
 17. Abdul baree
 18. Abdul khaleq
 19. Abdel halim
 20. Abdelhalim
 21. Abdelkhalek
 22. Abdul-azeez
 23. Abdul-hakim
 24. Abdul-salam
 25. Abdulhakim
 26. Abdulkhalil
 27. Abdelkhaleq
 28. Abdul hamid
 29. Abdul karim
 30. Abdel salam
 31. Abdul latheef
 32. Abdul rasheed
 33. Abdelhakem
 34. Abdul jalil
 35. Abdulmateen
 36. Abdul hanan
 37. Abdulsalam
 38. Abdelazeem
 39. Abdul gayoom
 40. Abdul hannan