Efternamn Abdul hananAtt veta mer om Abdul hanan efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul hanan ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul hanan.

Abdul hanan efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul hanan, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul hanan är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul hanan

Visa karta över efternamnet Abdul hanan

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul hanan i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul hanan, så att vi kan få exakt information om alla Abdul hanan som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul hanan efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul hanan efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul hanan är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul hanan i världen

 1. Afghanistan Afghanistan (206)
 2. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (133)
 3. Pakistan Pakistan (10)
 4. Syrien Syrien (5)
 5. Uganda Uganda (3)
 6. Kuwait Kuwait (1)
 7. Sverige Sverige (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul hanan runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul hanan efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul hanan är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul hanan är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdul hanan när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdul hanan.

Att avgöra om efternamnet Abdul hanan eller något av de liknande efternamnen till Abdul hanan kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdul hanan har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdul hanan, men med en gemensam rot.

 1. Abdulhanan
 2. Abdul hannan
 3. Abdul mannan
 4. Abdulghani
 5. Abdelhanin
 6. Abdul ghani
 7. Abdul rahman
 8. Abdul hamid
 9. Abdul samad
 10. Abdulrahaman
 11. Abdul ghanee
 12. Abdul ganee
 13. Abdul satar
 14. Abdul razaq
 15. Abdul haq
 16. Abdul jabar
 17. Abdul halim
 18. Abdelghani
 19. Abdul-ahad
 20. Abdul-ghafar
 21. Abdul-ghani
 22. Abdul-hadi
 23. Abdul-hakim
 24. Abdul-hamid
 25. Abdul-haqq
 26. Abdul-rahman
 27. Abdul-salam
 28. Abdul-samad
 29. Abdulahad
 30. Abdulhadi
 31. Abdulhakim
 32. Abdulhamid
 33. Abdulhaqq
 34. Abdulkhalil
 35. Abdulrahman
 36. Abdelkhalak
 37. Abdul aziz
 38. Abd al-manan
 39. Abdul amir
 40. Abdul majid