Efternamn Abdul ghaniAtt veta mer om Abdul ghani efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul ghani ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul ghani.

Abdul ghani efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul ghani, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul ghani är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul ghani

Visa karta över efternamnet Abdul ghani

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul ghani i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul ghani, så att vi kan få exakt information om alla Abdul ghani som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul ghani efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul ghani efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul ghani är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul ghani i världen

 1. Pakistan Pakistan (97339)
 2. Egypten Egypten (10891)
 3. Afghanistan Afghanistan (557)
 4. Brasilien Brasilien (49)
 5. Maldiverna Maldiverna (39)
 6. Singapore Singapore (34)
 7. Malaysia Malaysia (27)
 8. Sverige Sverige (19)
 9. Thailand Thailand (16)
 10. England England (9)
 11. Sydafrika Sydafrika (9)
 12. Kanada Kanada (7)
 13. Jemen Jemen (4)
 14. Skottland Skottland (2)
 15. Filippinerna Filippinerna (2)
 16. Spanien Spanien (1)
 17. Frankrike Frankrike (1)
 18. Norge Norge (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul ghani runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul ghani efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul ghani är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul ghani är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdul ghani genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdul ghani. Detta beror på att efternamnet Abdul ghani ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdul ghani när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdul ghani.

Att avgöra om efternamnet Abdul ghani eller något av de liknande efternamnen till Abdul ghani kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdul ghani har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdul ghani, men med en gemensam rot.

 1. Abdul-ghani
 2. Abdulghani
 3. Abdel ghani
 4. Abdelghani
 5. Abdul ghanee
 6. Abdel mghani
 7. Abdul-hadi
 8. Abdulhadi
 9. Abdelgani
 10. Abdul hamid
 11. Abdel hadi
 12. Abdul gadir
 13. Abdul hanan
 14. Abdul ganee
 15. Abdul bari
 16. Abdul haq
 17. Abdul qawi
 18. Abdelrhani
 19. Abdul halim
 20. Abdelhadi
 21. Abdul-ahad
 22. Abdul-baqi
 23. Abdul-ghafar
 24. Abdul-ghafur
 25. Abdul-hakim
 26. Abdul-hamid
 27. Abdul-haqq
 28. Abdul-khaliq
 29. Abdulahad
 30. Abdulahi
 31. Abdulai
 32. Abdulhakim
 33. Abdulhamid
 34. Abdulhaqq
 35. Abdulkhalil
 36. Abdullahi
 37. Abdulnabi
 38. Abdulrahman
 39. Abdel-hadi
 40. Abdelhai