Efternamn Abdel mghaniAtt veta mer om Abdel mghani efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdel mghani ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdel mghani.

Abdel mghani efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdel mghani, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdel mghani är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdel mghani

Visa karta över efternamnet Abdel mghani

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdel mghani i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdel mghani, så att vi kan få exakt information om alla Abdel mghani som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdel mghani efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdel mghani efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdel mghani är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdel mghani i världen

 1. Jemen Jemen (7651)
 2. Kuwait Kuwait (4)
 3. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 4. Irak Irak (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdel mghani runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdel mghani efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdel mghani är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdel mghani är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdel mghani genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdel mghani. Detta beror på att efternamnet Abdel mghani ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdel mghani när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdel mghani.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdel mghani har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdel mghani som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abdel ghani
 2. Abdelghani
 3. Abdul ghani
 4. Abdul-ghani
 5. Abdulghani
 6. Abdelgani
 7. Abdel hadi
 8. Abdel mahdi
 9. Abdelrhani
 10. Abdelhadi
 11. Abdelmoumni
 12. Abdel-hadi
 13. Abdelhai
 14. Abdelhanin
 15. Abdel wahab
 16. Abdelbaghi
 17. Abdul ghanee
 18. Abdel nabi
 19. Abdel halim
 20. Abdel hamid
 21. Abdel baki
 22. Abdel rahman
 23. Abdel-rahman
 24. Abdelali
 25. Abdelhady
 26. Abdelhafid
 27. Abdelhak
 28. Abdelhakim
 29. Abdelhalim
 30. Abdelhamid
 31. Abdelhay
 32. Abdellahi
 33. Abdellati
 34. Abdelmajid
 35. Abdelmalak
 36. Abdelmalik
 37. Abdelmalki
 38. Abdelmanje
 39. Abdelnabi
 40. Abdelouahab