Efternamn Abdel wahabAtt veta mer om Abdel wahab efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdel wahab ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdel wahab.

Abdel wahab efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdel wahab, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdel wahab är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdel wahab

Visa karta över efternamnet Abdel wahab

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdel wahab i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdel wahab, så att vi kan få exakt information om alla Abdel wahab som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdel wahab efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdel wahab efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdel wahab är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdel wahab i världen

 1. Irak Irak (44471)
 2. Jemen Jemen (14274)
 3. Egypten Egypten (3325)
 4. Palestinska territoriet Palestinska territoriet (1207)
 5. Syrien Syrien (1012)
 6. Kuwait Kuwait (935)
 7. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (386)
 8. Jordanien Jordanien (172)
 9. Spanien Spanien (9)
 10. Libanon Libanon (9)
 11. Sverige Sverige (7)
 12. Algeriet Algeriet (4)
 13. Israel Israel (4)
 14. Norge Norge (4)
 15. Oman Oman (2)
 16. Kanada Kanada (1)
 17. Schweiz Schweiz (1)
 18. England England (1)
 19. Malaysia Malaysia (1)
 20. Sydafrika Sydafrika (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdel wahab runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdel wahab efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdel wahab är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdel wahab är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdel wahab. Detta beror på att efternamnet Abdel wahab ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdel wahab när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdel wahab.

Att avgöra om efternamnet Abdel wahab eller något av de liknande efternamnen till Abdel wahab kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdel wahab har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdel wahab, men med en gemensam rot.

 1. Abdelwahab
 2. Abdel-wahab
 3. Abd el wahab
 4. Abdelouahab
 5. Abdelwahad
 6. Abdel wahid
 7. Abdulwahab
 8. Abdel sahib
 9. Abdalwahab
 10. Abdul-wahhab
 11. Abdel-wahid
 12. Abdelwahid
 13. Abdelouahad
 14. Abdelouahhab
 15. Abdelwahed
 16. Abdel zahra
 17. Abdel salam
 18. Abdel sada
 19. Abdelouhab
 20. Abdeloihab
 21. Abdel aal
 22. Abdel gawad
 23. Abdel rahim
 24. Abdel abas
 25. Abdel mahdi
 26. Abdel wassa
 27. Abdel raeeb
 28. Abdel rahman
 29. Abdel lah
 30. Abdel-rahman
 31. Abdel-salam
 32. Abdelaal
 33. Abdelah
 34. Abdelfatah
 35. Abdelhak
 36. Abdelhay
 37. Abdelilah
 38. Abdeljawad
 39. Abdellah
 40. Abdellahi