Efternamn Abdel gawadAtt veta mer om Abdel gawad efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdel gawad ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdel gawad.

Abdel gawad efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdel gawad, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdel gawad är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdel gawad

Visa karta över efternamnet Abdel gawad

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdel gawad i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdel gawad, så att vi kan få exakt information om alla Abdel gawad som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdel gawad efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdel gawad efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdel gawad är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdel gawad i världen

 1. Palestinska territoriet Palestinska territoriet (2303)
 2. Egypten Egypten (1312)
 3. Nederländerna Nederländerna (14)
 4. Schweiz Schweiz (1)
 5. Spanien Spanien (1)
 6. England England (1)
 7. Sverige Sverige (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdel gawad runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdel gawad efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdel gawad är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdel gawad är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdel gawad genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdel gawad när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdel gawad.

 1. Abdeljawad
 2. Abdelwahad
 3. Abdelouahad
 4. Abdel wahid
 5. Abdel wahab
 6. Abdel salam
 7. Abdel sada
 8. Abdul samad
 9. Abdel aal
 10. Abdel hamid
 11. Abdel abas
 12. Abdel-salam
 13. Abdelaal
 14. Abdelfatah
 15. Abdelhafid
 16. Abdelhamid
 17. Abdelmajid
 18. Abdelmalak
 19. Abdelouahab
 20. Abdelouahed
 21. Abdelraza
 22. Abdelsalam
 23. Abdelsayed
 24. Abdelwahab
 25. Abdul-ahad
 26. Abdul-samad
 27. Abdulahad
 28. Abdel-wahab
 29. Abdel-wahid
 30. Abdelgadir
 31. Abdeljaouad
 32. Abdelouahd
 33. Abdelmayid
 34. Abdeluahid
 35. Abdelwahid
 36. Abdelgani
 37. Abdelhamed
 38. Abdeljalak
 39. Abdeljalal
 40. Abdelkhalak