Efternamn Abdel zahraAtt veta mer om Abdel zahra efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdel zahra ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdel zahra.

Abdel zahra efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdel zahra, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdel zahra är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdel zahra

Visa karta över efternamnet Abdel zahra

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdel zahra i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdel zahra, så att vi kan få exakt information om alla Abdel zahra som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdel zahra efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdel zahra efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdel zahra är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdel zahra i världen

 1. Irak Irak (38980)
 2. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (4)
 3. Kuwait Kuwait (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdel zahra runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdel zahra efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdel zahra är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdel zahra är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdel zahra. Detta beror på att efternamnet Abdel zahra ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdel zahra när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdel zahra.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdel zahra har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdel zahra som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdel zahra kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdel zahra ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdel zahra eller något av de liknande efternamnen till Abdel zahra kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdel zahra har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdel zahra, men med en gemensam rot.

 1. Abdel-zahra
 2. Abdel wahid
 3. Abdel wahab
 4. Abdel sada
 5. Abdel sahib
 6. Abdel rahim
 7. Abdel mahdi
 8. Abdel wassa
 9. Abdel rahman
 10. Abdel lah
 11. Abdel-rahman
 12. Abdelah
 13. Abdelilah
 14. Abdellah
 15. Abdellahi
 16. Abdelouahab
 17. Abdelouahed
 18. Abdelrahim
 19. Abdelrahman
 20. Abdelraza
 21. Abdelwahab
 22. Abdul-zahir
 23. Abdel-wahab
 24. Abdel-wahid
 25. Abdelelah
 26. Abdelouahd
 27. Abdeluahid
 28. Abdelwahad
 29. Abdelwahid
 30. Abdelouahad
 31. Abdelouahhab
 32. Abdelwahed
 33. Abdul rahman
 34. Abdel hadi
 35. Abdel sattar
 36. Abdel salam
 37. Abdelouahid
 38. Abdel naser
 39. Abdeluahed
 40. Abdul bari