Efternamn Abdel-zahraAtt veta mer om Abdel-zahra efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdel-zahra ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdel-zahra.

Abdel-zahra efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdel-zahra, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdel-zahra är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdel-zahra

Visa karta över efternamnet Abdel-zahra

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdel-zahra i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdel-zahra, så att vi kan få exakt information om alla Abdel-zahra som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdel-zahra efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdel-zahra efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdel-zahra är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdel-zahra i världen

 1. Irak Irak (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdel-zahra runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdel-zahra efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdel-zahra är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdel-zahra är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdel-zahra. Detta beror på att efternamnet Abdel-zahra ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdel-zahra när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdel-zahra.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdel-zahra kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdel-zahra ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdel-zahra eller något av de liknande efternamnen till Abdel-zahra kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdel-zahra har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdel-zahra, men med en gemensam rot.

 1. Abdel zahra
 2. Abdel-rahman
 3. Abdul-zahir
 4. Abdel-wahab
 5. Abdel-wahid
 6. Abdel-lah
 7. Abdel-bary
 8. Abdel-salam
 9. Abdel-sattar
 10. Abdelah
 11. Abdelilah
 12. Abdellah
 13. Abdellahi
 14. Abdelouahab
 15. Abdelouahed
 16. Abdelrahim
 17. Abdelrahman
 18. Abdelraza
 19. Abdelwahab
 20. Abdul-ahad
 21. Abdul-rahim
 22. Abdul-rahman
 23. Abdul-wahhab
 24. Abdul-wahid
 25. Abdel-hadi
 26. Abdelelah
 27. Abdelouahd
 28. Abdeluahid
 29. Abdelwahad
 30. Abdelwahid
 31. Abdelouahad
 32. Abdelouahhab
 33. Abdelwahed
 34. Abdel wahid
 35. Abdel wahab
 36. Abdel sada
 37. Abdelouahid
 38. Abdeluahed
 39. Abdelahi
 40. Abdel sahib