Efternamn Abdel-sattarAtt veta mer om Abdel-sattar efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdel-sattar ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdel-sattar.

Abdel-sattar efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdel-sattar, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdel-sattar är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdel-sattar

Visa karta över efternamnet Abdel-sattar

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdel-sattar i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdel-sattar, så att vi kan få exakt information om alla Abdel-sattar som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdel-sattar efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdel-sattar efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdel-sattar är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdel-sattar i världen

 1. Egypten Egypten (702)
 2. Saudiarabien Saudiarabien (199)
 3. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 4. England England (1)
 5. Kuwait Kuwait (1)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdel-sattar runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdel-sattar efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdel-sattar är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdel-sattar är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdel-sattar. Detta beror på att efternamnet Abdel-sattar ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdel-sattar när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdel-sattar.

 1. Abdul-sattar
 2. Abdel sattar
 3. Abdul sattar
 4. Abdel-salam
 5. Abdelfattah
 6. Abdulsatar
 7. Abdul satar
 8. Abdel fattah
 9. Abdel-fatah
 10. Abdel-rahman
 11. Abdelfatah
 12. Abdelsalam
 13. Abdul-jabbar
 14. Abdul-salam
 15. Abdul-samad
 16. Abdel-wahab
 17. Abdel-zahra
 18. Abdeljabbar
 19. Abdelfettah
 20. Abdel salam
 21. Abdel sada
 22. Abdel-kader
 23. Abdeljabar
 24. Abdelaal
 25. Abdelatif
 26. Abdeljaber
 27. Abdeljawad
 28. Abdelkader
 29. Abdellati
 30. Abdellatif
 31. Abdelmalak
 32. Abdelouahab
 33. Abdelqader
 34. Abdelrahman
 35. Abdelraza
 36. Abdelsayed
 37. Abdelwahab
 38. Abdul-ahad
 39. Abdul-amir
 40. Abdul-basir