Efternamn AbdeljabarAtt veta mer om Abdeljabar efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdeljabar ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdeljabar.

Abdeljabar efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdeljabar, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdeljabar är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdeljabar

Visa karta över efternamnet Abdeljabar

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdeljabar i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdeljabar, så att vi kan få exakt information om alla Abdeljabar som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdeljabar efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdeljabar efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdeljabar är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdeljabar i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (14)
 2. Qatar Qatar (9)
 3. Danmark Danmark (7)
 4. Venezuela Venezuela (7)
 5. Marocko Marocko (4)
 6. Sudan Sudan (4)
 7. Sverige Sverige (4)
 8. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 9. Belgien Belgien (1)
 10. Brasilien Brasilien (1)
 11. Kanada Kanada (1)
 12. Algeriet Algeriet (1)
 13. Spanien Spanien (1)
 14. Tunisien Tunisien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdeljabar runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdeljabar efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdeljabar är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdeljabar är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdeljabar. Detta beror på att efternamnet Abdeljabar ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdeljabar när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdeljabar.

Att avgöra om efternamnet Abdeljabar eller något av de liknande efternamnen till Abdeljabar kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdeljabar har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdeljabar, men med en gemensam rot.

 1. Abdeljaber
 2. Abdeljabbar
 3. Abdeljawad
 4. Abduljabbar
 5. Abdeljalak
 6. Abdeljalal
 7. Abdeljebbar
 8. Abdelkabir
 9. Abdul jabar
 10. Abdel abas
 11. Abdelaal
 12. Abdelfatah
 13. Abdelkader
 14. Abdelmalak
 15. Abdelnabi
 16. Abdelqader
 17. Abdelraza
 18. Abdelsalam
 19. Abdelwahab
 20. Abdul-jabbar
 21. Abdelgadir
 22. Abdeljaouad
 23. Abdeljalil
 24. Abdelkbir
 25. Abdelwahad
 26. Abdelkebir
 27. Abdelhabib
 28. Abdelkamal
 29. Abdelkadir
 30. Abdul jabbar
 31. Abdelhalak
 32. Abdulsatar
 33. Abdel aal
 34. Abdelbari
 35. Abdel-bary
 36. Abdel-salam
 37. Abdel-sattar
 38. Abdela
 39. Abdelah
 40. Abdelali