Efternamn AbdulsatarAtt veta mer om Abdulsatar efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdulsatar ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdulsatar.

Abdulsatar efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdulsatar, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdulsatar är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdulsatar

Visa karta över efternamnet Abdulsatar

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdulsatar i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdulsatar, så att vi kan få exakt information om alla Abdulsatar som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdulsatar efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdulsatar efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdulsatar är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdulsatar i världen

 1. Pakistan Pakistan (104162)
 2. Filippinerna Filippinerna (164)
 3. Egypten Egypten (153)
 4. Qatar Qatar (41)
 5. Indien Indien (20)
 6. Irak Irak (16)
 7. Nigeria Nigeria (11)
 8. England England (6)
 9. Sverige Sverige (6)
 10. Förenta staterna Förenta staterna (6)
 11. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (4)
 12. Malawi Malawi (4)
 13. Kanada Kanada (2)
 14. Thailand Thailand (2)
 15. Österrike Österrike (1)
 16. Tyskland Tyskland (1)
 17. Malaysia Malaysia (1)
 18. Moçambique Moçambique (1)
 19. Saudiarabien Saudiarabien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdulsatar runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdulsatar efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdulsatar är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdulsatar är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdulsatar genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdulsatar. Detta beror på att efternamnet Abdulsatar ofta har genomgått mutationer.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdulsatar kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdulsatar ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdulsatar eller något av de liknande efternamnen till Abdulsatar kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdulsatar har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdulsatar, men med en gemensam rot.

 1. Abdul satar
 2. Abdul-sattar
 3. Abdul sattar
 4. Abdulsalam
 5. Abdel-sattar
 6. Abdelfatah
 7. Abdelsalam
 8. Abdul-ahad
 9. Abdul-amir
 10. Abdul-salam
 11. Abdul-samad
 12. Abdulahad
 13. Abdulatif
 14. Abduljabbar
 15. Abdulkadir
 16. Abdullatif
 17. Abdulsayed
 18. Abdul amir
 19. Abdel sattar
 20. Abdul samad
 21. Abdulhanan
 22. Abdulrazak
 23. Abdulwahab
 24. Abdul jabar
 25. Abdulkader
 26. Abdeljabar
 27. Abdel-salam
 28. Abdelaal
 29. Abdelatif
 30. Abdelfattah
 31. Abdeljaber
 32. Abdeljawad
 33. Abdelkader
 34. Abdellati
 35. Abdellatif
 36. Abdelmalak
 37. Abdelqader
 38. Abdelraza
 39. Abdelsayed
 40. Abdelwahab