Efternamn Abdul satarAtt veta mer om Abdul satar efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul satar ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul satar.

Abdul satar efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul satar, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul satar är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul satar

Visa karta över efternamnet Abdul satar

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul satar i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul satar, så att vi kan få exakt information om alla Abdul satar som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul satar efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul satar efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul satar är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul satar i världen

 1. Pakistan Pakistan (77295)
 2. Sydafrika Sydafrika (22)
 3. Filippinerna Filippinerna (10)
 4. Sverige Sverige (7)
 5. Indien Indien (6)
 6. England England (1)
 7. Maldiverna Maldiverna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul satar runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul satar efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul satar är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul satar är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdul satar genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdul satar kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdul satar ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdul satar eller något av de liknande efternamnen till Abdul satar kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdul satar har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdul satar, men med en gemensam rot.

 1. Abdul sattar
 2. Abdulsatar
 3. Abdul-sattar
 4. Abdel sattar
 5. Abdul samad
 6. Abdul jabar
 7. Abdel-sattar
 8. Abdul-salam
 9. Abdul-samad
 10. Abdul amir
 11. Abdul jabbar
 12. Abdul latif
 13. Abdel salam
 14. Abdel sada
 15. Abdul gadir
 16. Abdul hanan
 17. Abdulsalam
 18. Abdul nasir
 19. Abdul razaq
 20. Abdel-salam
 21. Abdelfatah
 22. Abdelsalam
 23. Abdul-ahad
 24. Abdul-amir
 25. Abdul-basir
 26. Abdul-ghafar
 27. Abdul-jabbar
 28. Abdul-qadir
 29. Abdul-shakur
 30. Abdul-zahir
 31. Abdulahad
 32. Abdulatif
 33. Abduljabbar
 34. Abdulkadir
 35. Abdullatif
 36. Abdul-latif
 37. Abdulsayed
 38. Abdul aziz
 39. Abdul majid
 40. Abdul rahman