Efternamn Abdul gadirAtt veta mer om Abdul gadir efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul gadir ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul gadir.

Abdul gadir efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul gadir, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul gadir är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul gadir

Visa karta över efternamnet Abdul gadir

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul gadir i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul gadir, så att vi kan få exakt information om alla Abdul gadir som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul gadir efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul gadir efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul gadir är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul gadir i världen

 1. Maldiverna Maldiverna (334)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul gadir runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul gadir efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul gadir är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul gadir är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdul gadir genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdul gadir. Detta beror på att efternamnet Abdul gadir ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdul gadir har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdul gadir som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdul gadir kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdul gadir ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdul gadir eller något av de liknande efternamnen till Abdul gadir kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdul gadir har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdul gadir, men med en gemensam rot.

 1. Abdul gadhir
 2. Abdul-qadir
 3. Abdulkadir
 4. Abdelgadir
 5. Abdul amir
 6. Abdul nasir
 7. Abdul quadir
 8. Abdul-amir
 9. Abdul-basir
 10. Abdul-hadi
 11. Abdul-zahir
 12. Abdulhadi
 13. Abdelkadir
 14. Abdul aziz
 15. Abdul majid
 16. Abdul ghani
 17. Abdul hamid
 18. Abdel hadi
 19. Abdul latif
 20. Abdul karim
 21. Abdul gafoor
 22. Abdul jalil
 23. Abdul ganee
 24. Abdul bari
 25. Abdul satar
 26. Abdul malik
 27. Abdul jabar
 28. Abdul qawi
 29. Abdulkader
 30. Abdel kader
 31. Abdul halim
 32. Abdelhadi
 33. Abdelkader
 34. Abdelqader
 35. Abdul-aziz
 36. Abdul-baqi
 37. Abdul-gafoor
 38. Abdul-ghafar
 39. Abdul-ghafur
 40. Abdul-ghani