Efternamn Abdul halimAtt veta mer om Abdul halim efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul halim ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul halim.

Abdul halim efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul halim, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul halim är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul halim

Visa karta över efternamnet Abdul halim

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul halim i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul halim, så att vi kan få exakt information om alla Abdul halim som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul halim efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul halim efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul halim är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul halim i världen

 1. Afghanistan Afghanistan (185)
 2. Egypten Egypten (122)
 3. Filippinerna Filippinerna (86)
 4. Malaysia Malaysia (41)
 5. Singapore Singapore (34)
 6. Indien Indien (31)
 7. Thailand Thailand (25)
 8. Sverige Sverige (16)
 9. Brasilien Brasilien (14)
 10. Pakistan Pakistan (8)
 11. Spanien Spanien (1)
 12. England England (1)
 13. Uganda Uganda (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul halim runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul halim efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul halim är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul halim är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdul halim genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdul halim. Detta beror på att efternamnet Abdul halim ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdul halim har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdul halim som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdul halim kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdul halim ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdel halim
 2. Abdelhalim
 3. Abdul-hakim
 4. Abdulhakim
 5. Abdulkhalil
 6. Abdul hamid
 7. Abdul karim
 8. Abdul jalil
 9. Abdul haleem
 10. Abdul malik
 11. Abdelhakim
 12. Abdul-hadi
 13. Abdul-hamid
 14. Abdul-jalil
 15. Abdul-karim
 16. Abdul-khaliq
 17. Abdul-rahim
 18. Abdul-salam
 19. Abdulghani
 20. Abdulhadi
 21. Abdulhamid
 22. Abdulkarim
 23. Abdulmalik
 24. Abdulrahim
 25. Abdelkhalik
 26. Abdul aziz
 27. Abdul amir
 28. Abdul majid
 29. Abdul ghani
 30. Abdel hadi
 31. Abdul latif
 32. Abdel salam
 33. Abdul gadir
 34. Abdul hakeem
 35. Abdul hanan
 36. Abdul-ali
 37. Abdulsalam
 38. Abdul nasir
 39. Abdul bari
 40. Abdul khaleq